1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo remízou a na penalty měly Všenory větší štěstí!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Zavidov a Všenory...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly utkání padly v prvním poločase

Na programu nedělního odpoledne bylo utkání 7. kola 1.A třídy sk. A mezi týmy FC 05 Zavidov a Všenorským SK. Utkání přijel řídit, jako hlavní rozhodčí pan Jakub Mansour a na postranních čarách mu pomáhali pomezní Josef Němeček a Aleš Suchý.  Na zápas se přišlo podívat 110 diváků, což byla v tomto kole nadprůměrná návštěva oproti ostatním utkáním. Rozhodčí Mansour musel v tomto utkání ukázat červenou kartu.

 

V prvním poločase jsme dlouhou dobu neviděli žádný gól. Oba týmy si pár šancí vytvořili, ale žádný z nich nedokázal vstřelit branku. První jsme mohli vidět až v 39. minutě. Stav utkání otevřely hosté a trefil se Zdeněk Seidler. V 45 minutě přišlo vyrovnání o které se postaral domácí Tomáš Korčák. Po půli se šlo do šaten za vyrovnaného stavu 1:1.

V druhé půli nepadl žádný gól

Druhá půle nám již žádnou branku nepřinesla a byla tedy celkem nudná. Žádnému z týmů se nepodařilo strhnout vedení na svou stranu a tak byl stav utkání po devadesáti minutách hry stále 1:1. Byla to tedy remíza a o tom, kdo dostane z dnešního utkání dva body musely rozhodnout penalty. Na ty byly úspěšnější hosté, kteří je suverénně vyhráli výsledkem 4:1. Domů do Všenor tak z dnešního utkání putovaly dva body, zatímco doma v Zavidově zůstal pouze jediný bod za remízu.

 

Po sedmi odehraných kolech se Zavidov nachází na 12. pozici v tabulce s 9ti body a Všenorský SK se propadl na čtvrtou příčku s 15ti body. Ještě nás čeká spousta zápasů, ale již se nám začínají ukazovat silnější a slabší týmy soutěže. Právě Všenory mohou a jistě budou sahat po nejvyšších pozicích. Zavidov bude jistě rád, pokud se bude na konci sezóny pohybovat ve středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz - trenér Zavidov: K tomuto utkání jsme po dlouhé době přidali k fotbalovosti i bojovnost, hned to bylo na hřišti znát a myslím si, že to byla spravedlivá remíza a na penalty jsme měli menší štěstí než soupeř. Bereme jeden bod a s nasazením a s dnešním výkonem jsem spokojen.




Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] , V. Beneš [-] , R. Vanický [-] , P. Liprt [-] (34. M. Polák [-] ) - O. Krejza [-] (87. M. Zuda [-] ) , J. Klouček [-] , D. Žďánský [-] (69. A. Kraus [-] ) - T. Korčák [-] (93. M. Dvořák [-] ) , J. Škyta [-] , P. Exner [-] (74. V. Geier [-] )

Všenorský SK
T. Rottenberg [-] - J. Michálek [-] , Z. Seidler [-] (58. J. Císař [-] ) , R. Feglar [-] , B. Štumpf [-] , O. Kučera [-] , R. Burian [-] (83. M. Štochl [-] ) , V. Drážný [-] (67. M. Bárta [-] ) , M. Müller [-] , O. Školud [-] , J. Vorel [-]

ŽK: 54. J. Vorel . ČK: 68. J. Kukla .
Místo: FC 05 Zavidov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mansour Jakub - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.