3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice si šly za vítězstvím a na domácí půdě zvítězily nad Kunicemi!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Slavia Jesenice a TJ Kunice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice vstřelily branku hned na začátku utkání a mělo to vliv na průběh hry

Na programu sobotního odpoledne bylo v Jesenicích utkání 7. kola 1. A třídy skupiny A. Domácí zde hostili od 16:30hod. tým z Kunic. Hlavním rozhodčím pro toto utkání byl Petr Glogar, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní Karel Paukner a Michal Burian. Na utkání se přišlo podívat 85 diváků, což není moc na tak kvalitní utkání, které se odehrálo. Rozhodčí Petr Glogar nemusel žádné vyhrocené situace a v zápase vytáhl jen jednu žlutou kartu, což není špatné.

 

Již v úvodu hry se měnil stav utkání. První branku zápasu vstřelil domácí Vratislav Kratochvíl a poslal tak Jesenice do vedení. Byl to první, ale zároveň poslední gól prvního poločasu, jelikož žádný další nepadl. Šance byly na obou stranách hřiště, ale žádný tým se již neprosadil. Rozhodčí nic nenastavil a tak se šlo o poločasu do šaten za výsledku 1:0 pro domácí Jesenice, které zatím hrály pěkný fotbal.

Domácí přispěli v druhé půli dvěma góly

V druhém poločase se opět podařilo Vratislavu Kratochvílovi vstřelit branku. V 53. minutě musel Kunický gólman Radek Chadima podruhé vytahovat míč ze sítě. Jesenice tak vedly 2:0. V 71. minutě padla další branka a opět za záda Chadimy. Stav byl již 3:0. O třetí branku se postaral Roman Alba. V tuto chvíli již bylo rozhodnuto o tom, kdo bude brát 3 body a kdo pojede domů z prázdnou. Domácí si šli od úvodu hry za vítězstvím a udělali pro to všechno a povedlo se jim to.

Po sedmi odehraných kolech se Slavia Jesenice nachází na osmém místě v tabulce s 10ti body. Kunice jsou na tom pořád lépe. Jsou šestí s 12ti body, avšak v neděli se hrají další utkání 7. kola a tak bude nejspíš vše ještě úplně jinak.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Jesenice
Richard Havlík - trenér Jesenice: Nastoupili jsme určitě odhodlanější, než soupeř. Po celý zápas jsme dle mého názoru byli lepší, měli jsme více ze hry a více jsme si šli za vítězstím, takže s výhrou určitě spokojenost.




Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - V. Pytelka [-] , M. Beneš [-] , J. Táčner [-] , J. Procházka [-] - R. Alba [-] , M. Pilík [-] (80. Š. Kubec [-] ) , V. Glos [-] (84. V. Mráz [-] ) , M. Boubín [-] - V. Kratochvíl [-] - J. Vošahlík [-] (89. J. Smolík [-] )

TJ Kunice
R. Chadima [-] - D. Zoubek [-] , D. Prokš [-] (56. M. Lička [-] ) , T. Skála [-] , A. Simandl [-] (46. T. Veselý [-] ) , Z. Zderadička [-] (88. P. Chlubna [-] ) , M. Skála [-] , F. Tůma [-] , P. Lehovec [-] , A. Tůma [-] , M. Černý [-] (65. J. Novák [-] )

ŽK: 86. J. Procházka .
Místo: Slávia Jesenice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.