Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové slaví první výhru v letošní sezóně!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FC Jílové a FC 05 Zavidov...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jílové se v prvním poločase dostali do vedení.

Na programu sobotního podvečera ve Jílové bylo utkání 6. kola 1.A třídy skupiny A mezi domácím týmem FC Jílové a FC 05 Zavidovem. Zatímco Jílové jsou v tabulce na posledním místě, Zavidovu patří střed tabulky a jsou. Očekávalo se, že mírným favoritem bude Zavidov, jelikož Jílové doposud nevyhráli ani jedno utkání a měli 0 bodů. Zápas řídil hlavní rozhodčí Lukáš Baroch, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Vratislav Kinčl a Jindřich Svoboda. Na utkání se přišlo podívat pouze 80 diváků, což je škoda, jelikož bylo k vidění celkem pohledné utkání.

 

Stav utkání se otevíral ve 23. minutě. Štěpán Malknecht, hráč Jílové vstřelil branku a dostal tak svůj tým do vedení. Ve 35. minutě se domácí opět radovali ze vstřelené branky. Tentokráte se trefil Matěj Štědronský a stav už byl 2:0. Více jsme toho v první půli neviděli a do šaten se šlo za překvapivého stavu 2:0 pro domácí Jílové, kteří měli velký důvod k spokojenosti.

 

Domácí hráli v druhém poločase zodpovědně a body udrželi.

V druhé půli hráči Jílové hájili své vedení a dařilo se jim. Navíc přidali ještě třetí branku. V 68. minutě se trefil Jaroslav Topol a bylo to již 3:0. Zavidov v tu chvíli jistě ztratil veškerou naději na získání bodů z utkání. Žádná další branka do konce utkání nepadla a tak se mohli hráči FC Jílové poprvé v této sezóně radovat ze získání tří bodů, za co jim patří opravdu velká gratulace. FC Zavidov si domu neodvezl ani bod a tak jistě neměl žádný důvod k radosti a v příštích utkáních bude muset více zabojovat.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz - trenér FC Zavidov: Na hřišti bylo pouze jedno mužstvo a to bylo Jílové. Od nás to bylo velice špatné a musíme se z toho co nejdříve vyhrabat. Dalo by se říct, že to bylo ještě horší, než minulý týden, takže to budeme muset vylepšit.



Sestavy


FC Jílové
M. Vavřina [-] - P. Mošnička [-] , J. Kos [-] , P. Janošov [-] , Š. Malknecht [-] - O. Vostárek [-] , V. Řípa [-] (89. M. Patočka [-] ) , M. Vostárek [-] (78. J. Nesvadba [-] ) , J. Topol [-] (85. V. Peričevič [-] ) - P. Dvořáček [-] , M. Štědronský [-] (88. K. Kratochvíl [-] ) -

FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] , V. Beneš [-] , J. Jančařík [-] (24. J. Škyta [-] ) , O. Krejza [-] - V. Geier [-] , J. Klouček [-] , D. Žďánský [-] , M. Dvořák [-] (61. M. Zuda [-] ) - T. Korčák [-] (69. D. Štiller [-] ) , P. Exner [-] (81. V. Ryšlavý [-] )

ŽK: 80. P. Exner .
Místo: FC Jílové. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Baroch Lukáš - KINČL Vlastislav, SVOBODA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.