L. Mráz 38. (p.)
J. Hromádka 42.
L. Mráz 73.
3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice přejely Podlesí!


Branky


38. L. Mráz (p.) , 42. J. Hromádka , 73. L. Mráz - 15. J. Mezera
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Hvozdnice a Mongeo Podlesí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podlesí vstoupilo do utkání skvěle!

Na programu sobotního odpoledne bylo utkání 5.kola 1.A třídy skupiny A. Domácí SK Hvozdnice hostily Mongeo Podlesí. Bylo se na co dívat. Na utkání ve kterém padly hned čtyři branky se přišlo podívat 100 diváků. Zápas přijel řídit hlavní rozhodčí Miroslav Vlk, kterému na postranních čarách pomáhali rozhodčí Martin Vlk a Patrik Roth.

 

Do úvodu utkání vstoupili velmi dobře hosté z Podlesí. Již v patnácté minutě se radovali z vstřelené branky do sítě Hvozdnic. O gól se postaral obránce Jan Mezera. Stalo se to, že hosté, jak se říká, usnuli na vavřínech a domácí stav utkání otočili ve svůj prospěch. Ve 38. minutě se z branky do sítě Podlesí radoval domácí Lukáš Mráz a zanedlouho po této brance, gólman Radim Černohorský vytahoval opět míč z branky. Druhý gól domácích vstřelil Jakub Hromádka. Žádná další změna utkání se do konce prvního poločasu již neudála a stav utkání po 45ti minutách tedy byl 2:1 pro domácí tým, který mohl jít do šaten s úsměvem na rtech. To hosté museli být zklamaní ze svého výkonu.

Druhý poločas patřil domácím.

Fanoušci hostů věřili, že jejich tým se pokusí s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat, avšak více ze hry měli domácí. V 73. minutě nadobro umlčel všechny fanoušky z Podlesí domácí hráč Lukáš Mráz, když vstřelil branku a zvýšil tak vedení svého týmu na 3:1. V tuto chvíli již bylo rozhodnuto o tom, kdo dnes získá všechny tři body. Hvozdnice si až do konce utkání spolehlivě udržely své vedení a tři body tak tedy zůstaly doma. Hosté z Podlesí odjely domů z prázdnou a s dnešním výkonem nemohou být vůbec spokojení.



Ohlasy k zápasu



TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek – trenér Podlesí: Začátek zápasu se nám povedl. Vyhrávali jsme 1:0, ale potom se nám nepodařilo hrát to, co jsme hráli zezačátku utkání a dostali jsme tři góly a soupeř zaslouženě vyhrál. Nám nezbývá nic jiného, než se soustředit na další utkání a pokusit se vyhrát.



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - J. Mrhal [-] , M. Dolejš [-] , P. Zavadil [-] (55. K. Rochl [-] ) , O. Lohoyda [-] , J. Hromádka [-] , M. Matys [-] (79. R. Neumann [-] ) - M. Hnilička [-] , J. Hušbauer [-] , L. Třešňák [-] - L. Mráz [-] (88. V. Bartásek [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - O. Kocourek [-] , S. Gabriel [-] , T. Macek [-] , J. Hausleitner [-] , M. Sedláček [-] (77. P. Mezera [-] ) , M. Pacina [-] (66. M. Růžek [-] ) , V. Soukup [-] , O. Vojtišek [-] , M. Kadlec [-] (83. F. Soucha [-] ) , J. Mezera [-]

ŽK: 90. K. Rochl - 37. M. Kadlec , 90. V. Soukup .
Místo: SK Hvozdnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.