Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z přestřelky ve Zdelově si Vamberk odváží bod navíc


Branky


15

Zdelov přivítal v sedmém kole doma Vamberk. Divácí v zápase viděli celkem šest branek, tři na každé straně. O vítězi se tak rozhodovalo v penaltovém rozstřelu, kde exceloval nestárnoucí gólman Vamberka Jaroslav Klofanda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vamberk dokázal ze svých šancí v první půli vytěžit téměř maximum

První poločas rozhodla střelecká efektivita. Domácí si dokázali vytvářet vyložené gólové příležitosti. Většinu z nich však trestuhodně zahodili a nebo je vychytal vamberecký gólman Jaroslav Klofanda. Zdelovu, konkrétně Janu Novotnému se podařilo jednu branku vstřelit, ta však pro ofsajd nebyla uznána.

 

Vamberk naopak ze svých šancí vytěžil téměř maximum, když své dvě vyložené šance dokázal proměnit. Hned v osmé minutě se trefil kapitán Michal Šrom a ve 28. minutě na něj navázal Petr Šimeček. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0 pro hosty.

V druhé půli se Zdelov zvedl

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, kteří chtěli zápas otočit. Za svoji aktivitu byli oceněni v 66. minutě, když z úrovně penalty překonal Klofandu záložník Daniel Cvejn. O chvíli bylo u domácích ještě veseleji, když na 2:2 střelou na zadní tyč srovnal Karel Vašátko.

 

V 79. minutě vzal domácím fanouškům radost opět kapitán Vamberka Michal Šrom, který vrátil hostům vedení. Domácí měli možnost pokutového kopu. Kapitána Jana Novotného ovšem vychytal Klofanda. Domácí v závěru vrhli všechno do útoku a v 91. minutě krásnou střelou z velkého vápna srovnal na 3:3 Martin Jedlička a šlo se do penalt.

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté

Druhý bod Vamberku vychytal Jaroslav Klofanda, který tak podtrhl dobrý individuální výkon.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Dnešní ztráta bodů mrzí a to hodně. Baník vytěžil z minima maximum, když proměnil všechny 3 vyložené šance. My jsme si v prvním poločase vytvořili 5 tutovek, ale gólem neskončila ani jedna. Ve druhé půli jsme dokonce neproměnili penaltu a vypadalo to, že budeme bez bodů. Nakonec se nám podařilo přeci jen 3 branky vstřelit, ale stačilo to pouze na remízu. Bod navíc z penalt putuje do Vamberka.

TJ Baník Vamberk
Bořek Milan, trenér: Pro mě osobně "zvlaštní" zapas, zasvěceni mi rozumi .Ztracené body v minulém kole jsme chtěli vzít v dalším okresním derby. Věděli jsme jak bude soupeř hrát a spolehali na brejky které se vyplatily. Domácí lépe kombinovali a drželi míč více na kopackach. Od 60 min hráli domácí vabank a vyplatilo se jim to . Ale po dalším brejku jsme šli do vedení a chtěli udržet výhru až do konce. Ale bohužel v poslední minute vyrovnali .Druhý bod vychytal nestárnoucí mág "GIGI".



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Jedlička [-] , M. Maňas [-] , D. Cvejn [-] , J. Cvejn [-] , M. Kubový [-] , M. Neubecker [-] , J. Novotný [-] (56. K. Vašátko [-] ) , A. Forche [-] (56. D. Komárek [-] ) , T. Kozel [-] , O. Furda [-]

TJ Baník Vamberk
J. Klofanda [-] - D. Hamerský [-] , O. Mráz [-] , M. Šrom [-] , P. Šimeček [-] , D. Halamka [-] , P. Šponar [-] (82. J. Kotýza [-] ) , M. Češka [-] , P. Brandejs [-] , M. Sokol [-] (90. J. Müller [-] ) , M. Malý [-] (73. T. Hájek [-] )

ŽK: 80. P. Brandejs , 90. O. Mráz , 90. J. Kotýza .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Mondík
Tip experta: výhra domácích

Zdelov je doma hodně nebezpečný a Vamberk porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích