2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černolice těsně zvítězily na půdě Jesenic!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Slavia Jesenice a SK Černolice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v druhé minutě hry padl první gól a tak se čekala přestřelka!

Na programu sobotního podvečera, bylo v Jesenici utkání pátého kola 1.A třídy skupiny A. Porvat o body se přijeli hráči z Černolic a nakonec se jim to podařilo. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí Tomáš Pejša, kterému přijeli pomáhat na postranních čarách pomezní rozhodčí Josef Krejsa a Patrik Sandev. Na utkání se přišlo podívat kolem 70ti diváků, což není moc.

 

Stav utkání se měnil již ve druhé minutě prvního poločasu. Skóre otevřel domácí Martin Pilík a Slavia Jesenice tak vyhrávala 1:0. Dlouhou dobu se stav utkání neměnil. Až před koncem prvního poločasu, v 40. minutě se  podařilo hostům vyrovnat, po brance Viktora Šmuclera. Rozhodčí v první půli nenastavil žádný čas na víc a tak se šlo po 45ti minutách do šaten za vyrovnaného stavu 1:1.

Druhou půli lépe zvládli hosté!

V druhé půli opět otevírali skóre domácí, když branku vstřelil v 61. obránce Roman Alba. Hned v 66. minutě přišla odpověď od Černolic, když se trefil opět Viktor Šmucler. Stav byl 2:2. V 83. minutě se hostům podařilo strhnout vedení na svou stranu po brance Aleše Macely, který vstřelil rozhodující branku utkání na 3:2. Následně se Černolicím podařilo udržet vedení a odvezly si tak důležité tři body z půdy Jesenic. Domácí nemohou být se svým výkonem vůbec spokojení, jelikož přišli několikrát o vedení, které si neudrželi. Pochvala určitě patří Černolicím, které se nenechaly a bojovaly až do konce utkání a jejich bojovnost v utkání přinesla ovoce v podobě tří velmi důležitých bodů, které se jim budou velice hodit.



Ohlasy k zápasu



Černolice
Staroba - trenér SK Černolice: Konečně jsme zabojovali na plný počet. Hned v první minutě jsme prohrávali. Od té doby si ale myslím, že jsme byli lepším mužstvem. Vytvořili jsme si několik šancí. Pak se nám podařilo vyrovnat ze standartní situace. Do druhého poločasu nastoupili domácí s tím, že nás chtělo trošku pozlobit. Nás to nepoložilo a nakonec jsme vyhráli a jsme samozřejmě spokojení.



Sestavy


SK Slavia Jesenice
J. Binka [-] - V. Pytelka [-] , M. Beneš [-] , J. Procházka [-] - M. Boubín [-] , V. Glos [-] (86. J. Smolík [-] ) , J. Táčner [-] - V. Kratochvíl [-] - M. Pilík [-] , R. Alba [-] (53. K. Opelka [-] ) , J. Vošahlík [-] (74. V. Mráz [-] )

Černolice
J. Rozum [-] - M. Kaláb [-] - M. Šilhavý [-] , A. Macela [-] , F. Poláček [-] - V. Šmucler [-] - Z. Staroba [-] , J. Kocmánek [-] , T. Franěk [-] , O. Rott [-] , J. Baroch [-]

ŽK: 70. V. Kratochvíl - 74. V. Šmucler , 79. M. Kaláb , 90. M. Šilhavý .
Místo: Slávia Jesenice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pejša Tomáš - KREJSA Josef, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.