M. Kačírek 34. (p.)
2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až penalty rozhodly o vítězi mezi týmy Hostomic a Jesenic!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání 4. kola 1.A třídy sk. A mezi týmy SK Hostomice pod Brdy a Slavia Jesenice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hosté dostali do vedení.

V nedělní dohrávce čtvrého kola bylo na programu utkání 1.A třídy skupiny A mezi týmy SK Hostomice pod Brdy a Slavií Jesenice. Na utkání, které se hrálo od pěti hodin se přišlo podívat 96 diváků, kteří mohli vidět vyrovnané utkání. Utkání přijel řídit hlavní rozhodčí David Lafek. Na postranní čáře pak byli asistenti Tomáš Nejedlo a Vladimír Kuka.

 

Domácí do utkání vstoupili s mírnou převahou, avšak po chybě, prohrávali 1:0. Stav utkání otevřel ve dvanácté minutě Jesenický Vratislav Kratochvíl. Ve 22. minutě dostal domácí Aleš Maršálek červenou kartu, když fauloval v pokutovém území Vratislava Kratochvíla. Tímto zákrokem zmařil soupeři zjevnou brankovou příležitost, neboť hostující hráč postupoval sám na brankáře a tak se musel obránce klidit do šatny. Hosté penaltu neproměnili a stav utkání se tak neměnil. V 34. minutě se navíc domácím v desíti lidech podařilo vyrovnat z pokutového kopu, který kopl Martin Kačírek a byl úspěšný. Rozhodčí v prvním poločase nastavil ještě jednu minutu navíc a poté šly týmy do šaten za vyrovnaného stavu 1:1

Domácí šli do druhé půle s defenzivní taktikou, která vyšla.

Domácí tým hrál od 22. minuty o desíti lidech a trenér Luděk Vyskočil tak na to musel myslet. Rozhodl se, že jeho tým bude hrát defenzivní hru, nebude se nikam tlačit a bude v klidu čekat na brejky. Toto se jim povedlo. Udrželi si remízový stav 1:1 až do konce utkání a měli jistý jeden bod. Poté se šlo na penalty a v nich se domácím podařilo vyhrát 5:4 a tak nakonec doma zůstaly hned body dva. Slavia Jesenice tedy domů odjela s pouhým bodem za remízu.



Ohlasy k zápasu


SK Hostomice pod Brdy
Luděk Vyskočil - trenér Hostomice: Dneska jsme měli prvních patnách minut více ze hry, ale prohrávali jsme 1:0. Od 15. minuty jsme museli hrát o desíti lidech. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že budeme bránit a čekat na brejky a pokusit se vyrovnat a to se nám povedlo. Máme alespoň dva body, takže můžeme být spokojený. Kluci si dnes sáhli na dno a zabojovali.




Sestavy


SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - A. Hornát [-] , J. Bábíček [-] , J. Vladyka [-] , V. Rybák [-] - L. Lenkvík [-] , M. Kačírek [-] , M. Kubišta [-] - J. Kačírek [-] , V. Šebek [-] , M. Kačírek [-] (74. V. Štyler [-] )

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - J. Procházka [-] , Š. Kubec [-] , V. Pytelka [-] - V. Glos [-] - V. Kratochvíl [-] - V. Mráz [-] (67. M. Pilík [-] ) , M. Boubín [-] (46. K. Opelka [-] ) , R. Alba [-] , J. Vošahlík [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 53. V. Rybák , 60. V. Šebek , 71. M. Kačírek , 84. J. Bábíček - 28. V. Glos , 33. V. Mráz , 43. J. Procházka , 82. V. Kratochvíl . ČK: 22. A. Hornát .
Místo: Hostomice. Počet diváků: 96. Rozhodčí: Lafek David - NEJEDLO Tomáš, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.