0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání na penalty vyhrály Nespeky. V základní hrací době nepadl ani jeden gól!


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání, žádné góly - nic pro diváky.

V nedělní dohrávce byl na programu zápas 4. kola 1.A třídy skupiny A, ve kterém se proti sobě utkali týmy AFK Kácov a Sokol Nespeky. Zápas to byl opravdu vyrovnaný. Na toto utkání, které začínalo od 17:00 hodin se přišlo podívat kolem 120ti diváků. Zápas přijel řídit hlavní rozhodčí Václav Kvasnička. Na postranních čarách mu pak pomáhali pomezní rozhodčí Radek Hlavnička a Ondřej Bekešský. Všichni tři zvládli utkání bez větších problémů.

 

V prvním poločase se toho, co by stálo za zmínku moc neudálo. Hrálo se mezi vápny na středu hřiště. Žádný z týmů neměl nějakou větší šanci o které by se dalo psát. Rozhodčí v první půli nastavil jednu minutu a šlo se do šaten za stavu 0:0, který byl spravedlivý. Všichni doufali, že se průběh utkání v druhé půli změní a bude se na co dívat.

 

Druhý poločas se hrál ve stejném duchu jako první.

I druhé půli to bohužel pro diváky bylo stejné. Žádný z týmů neměl větší převahu a ani si nevytvořil stoprocentní gólovou šanci a tak se ani nemohlo očekávat, že by se stav utkání měnil. Rozhodčí nastavil opět stejně jako v prvním poločase jednu minutu a pak odpískal konec utkání. Skončilo to tedy 0:0 a byl to tak první zápas v letošní sezóně, ve kterém nepadla ani jedna branka a to je škoda. Na řadu přišly penalty. Nespekům se podařilo vyhrát rozdílem 4:2 a domů si odvezly alespoň dva body. Doma tak zůstal jeden jediný bod.

 

Po čtyřech kolech jsou na tom týmy následovně. Kácov je až na jedenáctém místě s pouhými pěti body a skórem 6:8. Sokol Nespeky jsou devátí z šesti body, což není taky žádná sláva. Nezbývá nic jiného než týmům popřát ať se v příštích utkáních daří.



Ohlasy k zápasu


AFK Kácov
Miroslav Jelínek - Trenér AFK Kácov: Byl to fotbal nahoru, dolů, mezi vápnama. Pořád se hrálo remízově. Hosté měli hodně standartek, které jim rozhodčí daroval. My jsme měli pár náznaků, ale gól jsme nedali. A na penalty jsme hold prohráli, to se stává. Chtěli jsme doma vyhrát, ale po průběhu utkání nakonec můžeme být spokojení alespoň s tím jedním bodem.




Sestavy


AFK Kácov
J. Gabriel [-] - D. Vlasák [-] , P. Červeňák [-] (75. R. Filip [-] ) , M. Švec [-] , K. Houdek [-] , T. Albrecht [-] (80. L. Petrů [-] ) , D. Průcha [-] , A. Pana [-] (46. K. Moudrý [-] ) , O. Cettl [-] , J. Kabát [-] , M. Zeman [-]

TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - J. Hanzal [-] , O. Urban [-] , L. Rublič [-] , P. Kupša [-] (90. K. Kulhavý [-] ) , J. Kukač [-] , T. Krejza [-] , A. Jasz [-] , M. Burian [-] , P. Šorfa [-] , P. Štáf [-] (79. J. Myslivec [-] )

ŽK: 26. O. Cettl , 32. M. Zeman , 84. D. Průcha - 7. T. Krejza , 31. L. Rublič , 36. J. Kukač , 55. O. Urban .
Místo: Kácov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HLAVNIČKA Radek, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.