Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:15

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany v letošní sezóně poprvé ztratily body!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání 4. kola mezi týmy FK Zbuzany a SK Hvozdnice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se konala branková přestřelka!

Ve Zbuzanech byl na pořadu dne zápas ze 4. kola 1.A třídy skupiny A. Do Zbuzan přijeli o body zabojovat svěřenci trenéra Františka Fafejta, tedy hráči SK Hvozdnic. Na sobotní utkání se přišlo podívat hned 210 diváků, což je na tuto soutěž nadprůměrná návštěva. Utkání řídil hlavní rozhodčí Karel Vyhnal. Na postranních čarách byli asistenti Matěj Melnar a Ivo Polák. Jak je ve Zbuzanech tradicí, utkání začalo již v 10hod. a 15minut.

 

Hosté do utkání vstoupili opravdu od podlahy. Hned po čtyřech minutách hry otevřeli skóre. Ve 4. minutě se trefil konkrétně Lukáš Třešňák. Neuplynula dlouhá doba a stav utkání už byl 2:0. V 8. minutě zvýšil vedení Hvozdnic Martin Dolejš. Takový start do utkání si rozhodně domácí nepředstavovali. Nezbývalo nic jiného, než se probrat a začít hrát. Hosté byli opravdu na koni. Naději domácím přinesl gól ze 14. minuty, který vsítil Michal Pánek. Ve 34. minutě se opět podařilo domácím vstřelit gól a stav byl vyrovnaný. Gól totiž vstřelil František Koubek. Ještě do konce prvního poločasu se stav utkání změnil. Domácí ve 39. minutě poslal do vedení hráč Jolyon Mungenga. Stav byl tak otočen a skvělý start Hvozdnic byl smazán. V poločase byl šťastnějším totiž domácí tým.

 

Gól v poslední minutě hry? Přesně to, jsme mohli vidět v druhém poločase.

Druhý poločas už nebyl až tak brankový, jako ten první. Na tabuli dlouhou dobu svítil stav 3:2 pro domácí. Až v 90. minutě se radovali hosté z Hvozdnic. Podařilo se jim totiž vstřelit v poslední minutě utkání branku a tak i vyrovnat. Na řadu tedy musely jít penalty. V těch byl úspěšnější domácí tým, který vyhrál na penalty 3:1 a doma tak zůstaly alespoň dva body. Hvozdnice si domů odvezli jeden bod za remízu, ale proti tak silnému klubu jako jsou Zbuzany se počítá každý bod.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Zdeněk Hašek - trenér (FK Zbuzany 1953): Myslím si, že je to pro nás ztráta. Do utkání jsme špatně vstoupili a po 8mi minutách jsme prohrávali 2:0, ale přesto, po nějakých korekturách v sestavě a v rozestavení, jsme to otočili na 3:2. Druhou půli jsme hráli hrozně profesorsky. Chyběl nám pohyb. Když už jsme si vytvořili šance, tak jsme je neproměnili a proto následoval trest v 90. minutě, kdy jsme dostali góla na 3:3.




Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] - R. Barciaga [-] , M. Pospíšil [-] , M. Gotěk [-] , M. Maleček [-] - J. Huňáček [-] (46. J. Brodský [-] ) , J. Mungenga [-] (73. M. Huňáček [-] ) , J. Kordiák [-] - M. Kincl [-] (89. R. Šourek [-] ) , M. Pánek [-] (46. M. Samko [-] ) , F. Koubek [-] -

SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - M. Matys [-] (62. P. Zavadil [-] ) , J. Hromádka [-] , O. Lohoyda [-] , M. Dolejš [-] - J. Hušbauer [-] , M. Tomeček [-] , K. Rochl [-] (46. J. Mrhal [-] ) , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] - L. Mráz [-]

Místo: FK Tbuzany. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Vyhnal Karel - MELNAR Matěj, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.