1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všenorský SK dotahoval utkání a nakonec zvítězil!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Slavia Jesenice a Všenorským SK...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Slavia odstartovala utkání rychlým otevřením stavu utkání!

Utkání mezi týmy Slavia Jesenice a Všenorským SK řídil rozhodčí Vladimír Březnovský, kterému pomáhali pomezní sudí Jiří Žaba a Karel Macháček. Utkání sledovalo přibližně 80 diváků a hrál se vyrovnaný fotbal, který svým tempem hry trošku zaostával nad ostatními utkání 1. A třídy skupiny A.

 

Hned v úvodu utkání se podařilo domácím otevřít skóre. O první branku tohoto utkání se postaral Martin Pilík ze Slavia Jesenice. Hosté se museli probrat, pokud chtěli bodovat a to se jim nakonec podařilo.Vytvořili si nějaké šance a ve 21. minutě prvního poločasu se jim podařilo vyrovnat. O gól se postaral útočník Jakub Michálek z Všenorského SK. Stav byl tedy 1:1. Skóre se měnilo ještě ve 34. minutě. Branku na 2:1 vstřelil Stanislav Drážný a Všenory se tak dostaly do vedení. Do konce poločasu se již skóre neměnilo a oba týmy šly tak do šaten v prvním poločase za stavu 2:1 výhodnějšího pro hosté ze Všenor. Takový stav se určitě fanouškům domácí Slavie Jesenice nelíbil.

Druhý poločas žádné góly nepřinesl!

V druhém poločase si každý tým vytvořil ještě pár šancí, avšak žádná již neskončila gólem a stav utkání se tedy už ani jednou neměnil. V druhém poločase jsme mohli vidět spíše vyrovnané utkání ve kterém si hosté ze Všenor uhájili vedení.

 

Po třech kolem jsou na tom tedy týmy následovně. Slavia Jesenice má pět bodů a skóre 6:6. Všenorský SK je po třech kolech stoprocentní. Má 9 bodů a skóre 9:4. Patří mu zatím druhá příčka v tabulce. Za vedoucími FK Zbuzany zaostává pouze o skóre.



Ohlasy k zápasu



Všenorský SK
Zdeněk Hruška - trenér: V utkání jsme nejdříve prohrávali, takže jsme museli dotahovat a to nás stálo hodně sil. Naštěstí se nám to podařilo a myslím si, že jsme nakonec zaslouženě utkání otočili a vyhráli. S bodama jsem spokojen, asi to nebylo pohledné utkání jako ty předchozí, ale myslím si, že se na to dalo dívat.



Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - J. Procházka [-] , Š. Kubec [-] (81. J. Mokrý [-] ) , V. Pytelka [-] - V. Glos [-] - V. Kratochvíl [-] - M. Beneš [-] , J. Smolík [-] , M. Pilík [-] (46. J. Bouček [-] ) , V. Mráz [-] , J. Vošahlík [-] (83. J. Svoboda [-] )

Všenorský SK
J. Smrčka [-] - J. Michálek [-] (89. Z. Seidler [-] ) , S. Drážný [-] (69. M. Krčil [-] ) , J. Kučera [-] (83. T. Moravec [-] ) , B. Štumpf [-] , O. Kučera [-] , R. Burian [-] (77. M. Bárta [-] ) , V. Drážný [-] , M. Müller [-] , O. Školud [-] , J. Vorel [-]

ŽK: 72. V. Kratochvíl - 14. O. Školud , 72. M. Müller .
Místo: Slávia Jesenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Březnovský Vladimír - ŽABA Jiří, MACHÁČEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.