Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice si s chutí zastřílely


Branky


16

Ludgeřovice si o víkendu smlsly na dalším nováčkovi a vezou se na vítězné vlně. Strahovice držely krok proti favoritovi pouze v prvním poločase, než se po přestávce zase spustila branková mašinérie domácího týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček ze Strahovic statečně bojoval

V cestě za dalšími třemi body vykročili domácí díky rychlé brance, když přímý kop Rodka vyrazil brankář Nevřela pouze k nekrytému Bílému, který zavěsil míč pod břevno – 1:0. Zanedlouho mohli domácí opět slavit, jenže rána Tobiáše Zbořila orazítkovala pravou tyč. Brankou neskončila ani střela Rodka, která jen těsně prosvištěla okolo tyčky. Hosté se postupem času dostávali více do hry a po půlhodině dokázali dokonce srovnat skóre. Michal Malchárek zahrával standardku, našel za obranou Slaninu, který dával pod sebe na nehlídaného Hluchníka a ten už měl snadnou práci – 1:1. Ludgeřovice však přišly s bleskovou odpovědí. David Zbořil zahrával aut na náběh Bílého a domácí středopolař přidal druhou trefu v zápase – 2:1. 

 

Domácí tým spustil svůj brankostroj

Zatímco v první půli dokázaly Strahovice s favoritem držet krok, druhá pětačtyřicetiminutovka patřila ryze Ludgeřovicím, které si otevřely střelnici. Dokonat hattrick mohl Bílý, ale na Nevřelu si nepřišel. Třetí trefu zajistila až povedená akce Davida Zbořila a tvrdá rána Rodka, která zaplavala k tyči – 3:1. Pak si oba hráči své role vyměnili. Rodek protentokrát krásnou kolmicí asistoval a David Zbořil mířil přesně na vzdálenější tyč – 4:1. Strahovická obrana už v tu chvíli vykazovala obrovské mezery, o čemž svědčil snadný průnik Martiníka, který na hranici vápna vybídl ke skórování Davida Zbořila – 5:1. Konečné slovo v utkání měl Šafarčík, který hostům přibalil na cestu domů šestý dárek, když krásnou střelou do šibenice vymetl všechny strahovické pavouky – 6:1.      



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - D. Bílý [-] , D. Fekete [-] (70. M. Pěntka [-] ) , T. Zbořil [-] , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] (67. V. Šafarčík [-] ) , D. Zbořil [-] (72. J. Vrabec [-] ) , T. Gellner [-] , V. Polášek [-] , L. Fojtík [-] , R. Bělan [-] (72. D. Hurina [-] )

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - J. Boček [-] , M. Schlischka [-] , L. Slanina [-] (46. M. Nevřela [-] ) , J. Hluchník [-] (70. D. Beneš [-] ) , M. Pekárek [-] , M. Malchárek [-] , M. Obrusník [-] (75. P. Škroch [-] ) , D. Kapinos [-] , J. Josefus [-] , O. Pekárek [-]

ŽK: 7. J. Josefus , 73. M. Schlischka , 76. M. Malchárek .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - TABÁŠEK Kamil, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Petr Kozelek
Tip experta: výhra domácích

Ludgeřovice budou favoritem, Strahovice nemají co ztratit. Pro mě jsou Strahovice zatím zklamáním, jejich výsledky nejsou vůbec přesvědčivé. Ale časem se snad zvednou. Nicméně v Ludgeřovicích to ještě nebude, domácí mají více zkušeností.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích