3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Dlouhé Lhotě musely rozhodnout pokutové kopy, Slaný veze domů alespoň bod


Branky


0

Fotbalisté Dlouhé Lhoty přivítali ve dvanáctém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B na svém hřišti Slaný, který dvakrát v zápase vedl, ani jednou však své vedení udržet nedokázal a o osudu utkání musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli úspěšnější domácí hráči Dlouhé Lhoty a získali bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy předvedly ostrý vstup do utkání

Svěřenci Milana Šúra vstoupili do utkání skvěle a již po necelých 120 sekundách šli do vedení, když se míč po sraženém centru Stožického dostal k Josef Galbavý, který sice na poprvé neuspěl, druhý pokus bodlem už ale v síti skončil. Slaný se radoval z brzkého gólu necelých osm minut, Dlouhá Lhota dokázala rychle odpovědět krásnou střelou z volného přímého kopu, kterou se prezentoval Michal Nekola. Domácí hráč skvěle obstřelil zeď a přesnou střelou zamířil na přední tyč.

 

Téměř po půlhodině hry mohla Dlouhá Lhota utkání zcela otočit, ale Sedlák střelu ze střední vzdálenosti v podání Koubka zneškodnil. Vzápětí se ocitl v šanci Novotný, jeho střela ovšem gólem neskončila a Slaný mohl na druhé straně trestat, Galbavý se ocital ve slibné šanci, obránci domácího týmu ho ale i za cenu faulu, který nebyl odpískán, dokázali zastavit. V závěru prvního poločasu se oba týmy ještě dostaly do jedné šanci, tvrdou střelu Horáka však zneškodnil pozorný Sedlák, zatímco na opačné straně si Bejr poradil se střeleckým pokusem z kopačky Hansla. 

Dlouhá Lhota dvakrát smazala náskok soupeře

Krátce po přestávce Josef Galbavý vybojoval pro svůj tým v těsné blízkosti pokutového území volný přímý kop, k jehož rozehrání se postavil Volf. Hostující hráč ale nezahrál volný přímý kop vůbec dobře a následná střela bránu Bejra neohrozila. Po hodině hry hosté předvedli pěknou kombinační akci, ze které pramenil nebezpečný rohový kop, Bejr se však poradil a míč ukryl ve svých rukavicích. Jakub Hořejší sice svou první šanci neproměnil, ale po té druhé už se mohl radovat z gólu, když čtvrthodiny před koncem zamířil po centru Stožického hlavou mimo dosah přihlížejícího Bejra.

 

Slaný se podruhé v utkání ujal vedení, jenže deset minut před koncem utkání vznikl před jeho bránou zmatek, během něhož žádný z jeho hráčů nedokázal míč odkopnout do bezpečí a v nepřehledné situaci se skvěle zorientoval Horák, který střelou zpoza šestnáctky zamířil přesně k levé tyči. Sedlák byl proti Horákově střele bezmocný a Dlouhá Lhota podruhé v zápase vyrovnala, tentokrát na 2:2. Nerozhodný výsledek mohl odvrátit domácí Koubek, jeho střela z velice dobré střelecké pozice ale zamířila hodně mimo, a tak utkání musely rozhodnout pokutové kopy.

Pokutové kopy skončily výsledkem 4:2 pro Dlouhou Lhotu

Jako první si na značku pokutového kopu postavil míč exligový hráč Lukáš a s pomocí tyče uklidil míč do sítě, stejně jako na opačné straně Volf. Také Šolc byl vzápětí úspěšný, zatímco Kubaška nikoliv a Bejr se blýskl skvělým zákrokem. Třetí sérii začal Koubek, který bezpečně proměnil. Jakub Hořejší ze Slaného mířil dobře, ale jeho střela se odrazila od tyče a domácí vedli 3:1. Sedlák poté vrátil hosty zpět do hry, když zneškodnil pokutový kop Horáka a Josef Galbavý se vzápětí nemýlil. Rozhodující penaltu proměnil Michal Nekola, a protože hosté už neměli šanci náskok soupeře dohnat, skončily pokutové kopy vítězstvím Dlouhé Lhoty 4:2. 



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr (vedoucí mužstva): „Ze vzdálené Dlouhé Lhoty vezeme pouze bod, přestože jsme sahali po třech a tak jsme se domů vraceli trošku zklamaní. Dvojice našich útočníků Galbavý-Hořejší nastoupila spolu již ve čtvrtém utkání v řadě a také dnes se oba hráči dokázali prosadit a mají tak na svém kontě již 13 branek. Domácí vždy dokázali naše vedení rychle stáhnout a v penaltové loterii získali druhý bod. V jejich sestavě údajně chyběli dva, tři klíčoví hráči a tak byli po zápase spokojenější. V tabulce se tak dostali za nás o jediný bod. “



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - M. Šťastný [-] , O. Zdobinský [-] , P. Lukáš [-] , P. Šolc [-] - J. Horák [-] , J. Novotný [-] (38. V. Limr [-] ) , R. Koubek [-] - A. Kořínek [-] - L. Zdobinský [-] , M. Nekola [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Hořejší [-] , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] , P. Klusáček [-] , J. Kubaška [-] , T. Kostovčík [-] , P. Čablík [-] , F. Hansl [-] , L. Stožický [-]

ŽK: 70. A. Kořínek , 92. M. Šťastný - 54. L. Volf , 68. J. Hořejší , 89. J. Galbavý , 91. M. Sedlák , 91. M. Rada .
Místo: FK Dlouhá Lhota. Počet diváků: 54. Rozhodčí: Tobiška Stanislav - PROSR Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.