4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:30

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Jedomělice nestačili na Libice nad Cidlinou


Branky


0

Pouze dvanáct hráčů z kádru jedomělického Sokola bylo schopno absolvovat zápas v Libicích nad Cidlinou. Do zápasu museli nakonec nastoupit i zranění Martin Zahradník a Bohul Mrština, zatímco doléčený Vlasta Kolbuch se již pomalu vrací plnohodnotně do sestavy, což se samozřejmě projevilo na výsledku a Libice nad Cidlinou se radovaly z hladké výhry 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libice byly od úvodních minut lepší

Dynamo Libice nad Cidlinou si ve své nováčkovské sezóně v I.A třídě vede opravdu skvěle a samotný úvod zápasu naznačil, kdo bude mít více sil. Nejen těch fyzických, ale i fotbalových. Na velkém hřišti domácí roztáhli hru a především po stranách se dostávali do velmi dobrých příležitostí. Ovšem jedomělická defenzíva po delší době opět dobře fungovala.

 

Poctivé bránění a návraty hráčů Jedomělic zpět k vlastní bráně znemožnily Dynamu lepší zakončení. Když už došlo k přímé střele, stál v bráně připravený a již plně uzdravený Petr Kubenka. Pouze jedna nešťastná akce, kterou mohli jedoměličtí přerušit u půlicí čáry (prohraná přetahovaná o balón za půlicí čárou) skončila gólem, o který se dvě minuty před koncem prvního poločasu postaral Daniel Hubáček.

 

Jen pár okamžiků před úvodním gólem scházely milimetry Janu Horákovi k tomu, aby usměrnil přímý kop Bohumila Mrštiny za záda domácího brankáře. Nicméně vedení Libic bylo zcela zasloužené, neboť borci hostujícího týmu měli v prvním poločase snad jedinou střeleckou možnost, když Josef Průcha po hezké akci nedokázal své zakončení lépe umístit a následná dorážka hlavou v podání Bohumila Mrština zamířila mimo.

Pomezní rozhodčí výrazně ovlivnil průběh zápasu

Druhé dějství začalo mnohem vyrovnanější hrou a hostující tým začínal ýt směrem vpřed nebezpečný. Bohužel drtivou většinu útočných akcí Jedomělic zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího, včetně jedné gólové situace, která padla po centru Roberta Nedvěda, na který brankář Pavel Vicenec nedosáhl. Zde rozhodčí zřejmě pochybily a gól měl být s největší pravděpodobností uznán.

 

Frustrovaní hosté postupem času přestávali plnit stoprocentně své defenzivní povinnosti a příliš otevírali prostor před vlastní bránou, což byla voda na mlýn pro domácí Dynamo, které se čtvrthodiny před koncem ujalo dvoubrankového vedení. Tomáš Henlín zablokoval střelu Libic nad Cidlinou, jenže míč se odrazil k Ladislavu Kratochvílovi, který ho poslal do sítě. V závěru zápasu ještě hosté inkasovali dva góly, když se z penalty prosadil Tomáš Jandzík a v devadesáté minutě zpečetil výhru Dynama čtvrtým gólem Jiří Lukavec.

 

Zdroj: sokol-jedomelice.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd (hrající trenér TJ Sokol Jedomělice): „Ač tomu výsledek vůbec neodpovídá, torzo našeho kádru si vedlo v Libicích snad až do 80.minuty zápasu velmi dobře. V první půli jasně lepší domácí proměnili pouze jednu ze svých šancí a zaslouženě vedli. Myslím, že hlavně díky našem srdnatému výkonu jsme neinkasovali více branek. V druhém poločasu se hra vyrovnala a my konečně byli i nebezpeční. Bohužel všechny naše útočné akce a vlastně i gól zastavil praporek pomezního rozhodčího, čemuž se mnohokrát divili i domácí hráči. Koncem zápasu jsme opět otevřeli hru a soupeř nás tvrdě ztrestal. Obrovská frustrace!“



Sestavy


TJ Libice nad Cidlinou
D. Václavík [-] - T. Jandzík [-] , R. Tafel [-] , D. Havierník [-] (77. M. Kutil [-] ) , M. Billý [-] (87. L. Petráň [-] ) , J. Kalina [-] - P. Lambert [-] (52. L. Kratochvíl [-] ) , D. Hubáček [-] (87. R. Novák [-] ) , M. Brabec [-] , J. Fořt [-] - V. Sosnovský [-] (79. J. Lukavec [-] )

TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - M. Janda [-] , M. Zahradník [-] (84. V. Kolbuch [-] ) , P. Vicenec [-] , V. Hora [-] , T. Henlín [-] , B. Mrština [-] , J. Horák [-] (87. R. Knotek [-] ) , R. Vyšata [-] , J. Průcha [-] , R. Nedvěd [-]

ŽK: 8. J. Průcha , 16. R. Nedvěd , 33. J. Horák .
Hráči zápasu: T. Jandzík .
Místo: TJ Libice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Rybka Zdeněk - BARTŮŠEK Zdeněk, KUDRJAVCEV Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.