Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radim opět venku neuspěla, ve Slaném utrpěla debakl


0

Radimi se doma poměrně daří, ale jakmile opustí své hřiště, tak jdou její výkony najednou rapidně dolů. Dokonale se to potvrdilo v posledním devátém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B, v němž hosté nestačili na Slaný a navíc od něj inkasovali debakl 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slaný dostaly na koně dvě chyby soupeře

Fotbalisté Viktorie Radim vstoupili do zápasu katastrofálně a již po necelých šesti minutách prohrávali o dvě branky, když se po téměř 120 sekundách prosadil nejprve Jakub Hořejší a na jeho úvodní gol poté rychle navázal Lukáš Stožický. Hostům z Radimi chyběli dva hráči základní sestavy a především nepřítomnost Hrbka byla znát, což se dokonale potvrdilo během úvodních minut.

 

Domácí hráči Slaného dobře přistupovali k hráčům soupeře a vyhrávali osobní souboje. Směrem dopředu navíc nevymýšleli nic složitého a jednoduchou hrou se dostávali k pokutovému území soupeře. Do třicáté minuty Viktoria Radim odolávala a vypadalo to, že by mohla po špatném vstupu do utkání alespoň zabránit debaklu. Omyl. Po půlhodině hry se během necelých dvou minut prosadil dvakrát Josef Galbavý a bylo po zápase.

Po přestávce matný výkon Radimi pokračoval

Za čtyřbrankového vedení už se Slaný nemusel tolik tlačit do útoku, domácí ale nechtěli nechat nic náhodě a krátce po přestávce vstřelili pátý gól, o který se postaral v jednapadesáté minutě Jakub Hořejší a přidal se ke svému dvoulogólovému spoluhráči Josefu Galbavému. Radim byla směrem vpřed naprosto neškodná a domácí brankář Michal Sedlák nemusel řešit žádnou vážnější příležitost hostů.

 

S přibývajícími minutami se hra trochu uklidila, čtvrthodiny před koncem se ale přece jen skóre ještě jednou měnilo a jak jinak, než na domácí straně. V dresu Slaného se v pětasedmdesáté minutě potřetí v zápase prosadil skvěle hrající Josef Galbavý a dovršil hattrick, ten sice nebyl čistý, ale to je asi to poslední, na co domácí fotbalisté mysleli. V jednoznačném utkání zvítězili s přehledem 6:0 a navíc pošetřili cenné síly do dalších zápasů.



Ohlasy k zápasu



TJ Viktoria Radim
Petr Šafránek (trenér TJ Viktoria Radim): „Doma sice získáváme body, jakmile ale vyjedeme na hřiště soupeře, tak jsou naše výkony k nerozeznání a ztracené body nám pochopitelně chybí. K dobrému výsledku navíc nepřispěla absence dvou hráčů základní sestavy. Na to se však nelze vymlouvat, domácí byli lepším celkem a zaslouženě zvítězili."



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - T. Kostovčík [-] , J. Hořejší [-] (59. M. Nykl [-] ) , M. Žahour [-] (59. M. Tikovský [-] ) , P. Čablík [-] , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] (54. F. Hansl [-] ) , P. Klusáček [-] (54. P. Matoušek [-] ) , J. Kubaška [-] , L. Stožický [-]

TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - J. Vaníček [-] , M. Tománek [-] , J. Krombholz [-] , F. Říha [-] , A. Baško [-] - V. Bellada [-] , J. Králík [-] , R. Kříž [-] , J. Čábelka [-] - Š. Růžička [-] (56. O. Exner [-] )

ŽK: 56. M. Rada - 37. R. Kříž , 40. J. Čábelka , 65. V. Bellada .
Hráči zápasu: J. Galbavý , J. Hořejší .
Místo: Hřiště - Sportovní klub Slaný. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pavlíková Monika - ŽÁKOVÁ Dagmar, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.