2:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

UNION Čelákovice vydřel cenné vítězství, rozhodující gól vstřelil Arazim


Branky


10. J. Hradílek , 28. L. Marek - 35. J. Radovnický (vl.) , 56. P. Špringr , 87. M. Arazim
0

Fotbalisté Čelákovic ukončili v sobotu odpoledne v osmém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B třízápasové čekání na vítězství v normální hrací době. Červené Pečky se sice rychle ujali dvoubrankového vedení, ale to z hosty z Čelákovic nepoložilo a tři minut před koncem dovršili fantastický obrat, když se prosadil Milan Arazim a vystřelil UNIONU vítězství 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládly Červené Pečky

Červené Pečky vstoupily do utkání skvěle a již po necelé půlhodině hry vedli 2:0, když se přesnými střelami prosadili Jakub Hradílek a Marek Lukáš. Domácí se ujali dvoubrankového vedení, hostům z Čelákovic se ovšem rychle podařilo snížit, když se necelých deset minut před koncem prvního poločasu prosadil Josef Radovnický, jenže bohužel pouze do vlastní sítě.

 

Vlastní gól by se dal označit za klíčový moment zápasu, protože Čelákovice se díky němu vrátily zpět do hry a po přestávce se ještě pokusily s nepříznivým vývojem něco udělat. Po prvním poločase ale vedly Červené Pečky a oba týmy odcházely do kabin s příznivějším stavem 2:1 pro domácí svěřence trenéra Miloše Maliny.

Čelákovice dokonaly velký obrat

Po nerozumění Josefe Radovnickým a brankářem Petrem Plačkem, který nastoupil v bráně Červených Peček v letošní sezóně k prvnímu zápasu, se hosté z Čelákovic vrátili zpět do hry, a aby toho nebylo málo, krátce po přestávce se jim podařilo vyrovnat, když se přesnou střelou prosadil Petr Špringr a stav utkání byl rázem z 2:0 vyrovnaný 2:2.

 

Domácí fotbalisté si poté vytvořili dvě obrovské brankové příležitosti, z nichž první měl na kopačce Jakub Hradílek, který se řítil sám na bránu, brankáře Ondřeje Fišera ale nepropálil. Stejně jako vzápětí záložník Lukáš Marek, jehož nádherná střela skončila na břevnu.

 

Rozhodující okamžik zápasu přišel tři minuty před koncem na opačné straně, když se po odvrácení rohového kopu a rychlého protiútoku prosadil nádhernou střelou do horního rohu Milan Arazim a vystřelil svému týmu krásným gólem vítězství 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Miloš Malina (vedoucí FK Červené Pečky): „Máme velice ambiciózní a mladý tým, který jsem v rámci dospělých hráčů ještě nezažil. Bohužel nám ale chybí zkušenosti, což se projevilo i v dnešním zápase. Nemohu však našim hráčům téměř nic vytknout. Snažili jsme se prezentovat pohlednou kombinační hrou a bojovat, bohužel jsme ale v závěru zápasu inkasovali ze standardní situace a smolně prohráli. Přitom tomu tak vůbec nemuselo být, kdybychom během prvního poločasu pálili přesněji."




Sestavy


FK Červené Pečky
P. Plaček [-] - J. Radovnický [-] , P. Bílek [-] , M. Šourek [-] , M. Dudla [-] - M. Fuksa [-] , L. Marek [-] (84. M. Převrátil [-] ) , J. Hradílek [-] - J. Svoboda [-] (71. M. Rauch [-] ) , P. Mejzr [-] - J. Kubálek [-] (65. O. Matoušek [-] )

SK Union Čelákovice
O. Fišer [-] - M. Arazim [-] - B. Vacek [-] (88. J. Szabo [-] ) , O. Kolovecký [-] , T. Matějka [-] (46. S. Lánský [-] ) - R. Skuhravý [-] , O. Benčič [-] , P. Pánek [-] , M. Dosoudil [-] , P. Špringr [-] , L. Vorlíček [-]

ŽK: 26. J. Hradílek , 61. M. Šourek , 67. P. Bílek - 46. M. Dosoudil , 60. O. Benčič .
Hráči zápasu: M. Arazim .
Místo: Červené Pečky. Rozhodčí: Vyhnal Karel - NAVRÁTILOVÁ Pavla, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.