5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecany se doma blýskly skvělým výkonem, Radim si odvezla na cestu pět kousků


Branky


12. M. Rodek , 17. M. Rodek , 26. J. Gabčo , 41. M. Rodek , 89. J. Gabčo
0

 

Klecany ve druhém kole prohráli na hřišti Velimi, od té doby ale vyhráli pět zápasů v řadě a bojují v 1.A třídě skupině B na čele tabulky. Domácí fotbalisté natáhli svou skvělou sérii suverénním vítězstvím 5:0 nad Viktorií Radim, který přijela do Klecan bez čtyř klíčových hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rodek paralyzoval soupeře hattrickem

Klecany vstoupily do zápasu skvěle a již ve dvanácté minutě se prosadil skvěle hrající Marcel Rodek, který se po čtvrthodině hry zaskvěl druhým gólem a prakticky sám zařídil dvojnásobné vedení svého týmu. Rodek potvrdil skvělou formu z předchozích zápasů třetím gólem a čtyři minuty před koncem prvního poločasu dovršil hattrick, kterým korunoval své úžasné střelecké vystoupení.

 

Hostující Viktorie Radim nedokázali Marcela Rodka třikrát uhlídal a tvrdě se jim to vymstilo. Mezi druhým a třetím gólem Rodka se navíc prosadil další kanonýr Josef Gabčo, který v šestapadesáté minutě zvyšoval na 3:0. Svěřenci Petra Šafránka prožili hororový vstup do zápasu a druhý poločas už se jen dohrával. Klecany vedly po prvním poločase nad Radimí s přehledem 4:0.

Tečku za skvělým výkonem Klecan udělal Gabčo

Domácí fotbalisté si mohli dovolit za rozhodnutého stavu polevit a již se tolik netlačili směrem dopředu, což ani daná situace nevyžadovala. Naopak, Klecany mohly ušetřit cenné síly do dalších zápasu. Přesto se fanoušci domácího týmu ještě jednou mohli radovat z gólu, když se necelé dvě minuty před koncem prosadil podruhé v zápase Josef Gabčo a upravil výsledek na konečných 5:0.

 

Klecany se zásluhou skvělého výsledku drží v popředí tabulky a na vedoucí Brandýs nad Labem ztrácí čtyři body. Klecany v příštím kole zavítají na hřiště Luštěnic, kde se budou snažit potvrdit tříbodový zisk, zatímco Viktoria Radim před svými fanoušky vyzve v náročném duelu Dlouhou Lhotu.



Ohlasy k zápasu



TJ Viktoria Radim
Petr Šafránek (trenér TJ Viktoria Radim): „Jako tým jsme podali velmi špatný výkon a zaslouženě soupeři podlehli. O osudu utkání rozhodl prakticky pouze jeden hráč, kterého jsme několikrát nedokázali ustrážit. V posledních dvou zápasech jsme podali poměrně dobré výkony, bohužel jsme na ně ale dnes navázat nedokázali."



Sestavy


MSK Klecany
F. Hrkal [-] - J. Loskot [-] , J. Martiník [-] , A. Pfeifer [-] (73. O. Kelemen [-] ) , L. Smíšek [-] - M. Hanuš [-] , O. Dvořák [-] , J. Hrodek [-] , D. Janovský [-] , M. Rodek [-] - J. Gabčo [-]

TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - F. Říha [-] , M. Tománek [-] , A. Baško [-] , J. Krombholz [-] , J. Vaníček [-] (46. R. Kříž [-] ) - J. Čábelka [-] , J. Králík [-] , F. Hrbek [-] , V. Bellada [-] - I. Procházka [-]

ŽK: 8. A. Pfeifer , 16. J. Hrodek , 50. J. Martiník , 81. J. Gabčo - 27. F. Hrbek , 31. J. Krombholz .
Hráči zápasu: M. Rodek .
Místo: TJ Klecany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lafek David - KUKA Vladimír, BEZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.