3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jedomělice doma přehrály Slaný, výsledek utkání však šel stranou


Branky


16. V. Hora (p.) , 39. B. Mrština , 90. M. Zahradník
0

Vedení Jedomělic se rozhodlo k zápasu se Slaným nastoupit, aby podpořilo svého spoluhráče, který prožívá nejhorší chvíle svého života. Ačkoliv výsledek 3:0 vyzněl jednoznačně pro domácí tým, to nejdůležitější se odehrálo v hledišti. Na utkání se přišlo podívat 360 diváků, kteří finančně podpořili Martina Jandu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu důležitého zápasu rozhodl pokutový kop

Ačkoliv se Jedomělice soustředily výhradně na pomoc svému spoluhráči, od úvodních minut chtěly před domácím publikem zvítězit. Všichni v hledišti doufali, že domácí tým dokáže po jednozápasové přestávce zvítězit a to se nakonec podařilo. O osudu utkání rozhodla patnáctá minuta, v níž domácí fotbalisté vybojovali penaltu a následný pokutový kop bezpečně proměnil Vojtěch Hora.

 

Po úvodním gólu mohla z Jedomělic opadnout nervozita, což se také stalo. Domácí fotbalisté bojovali a drželi soupeře na uzdě, stejně jako své jednobrankové vedení. Slaný toho směrem dopředu příliš nepředvedl, a když už se dostal do šance, tak narazil na připraveného brankáře Petra Kubenku nebo jeho spoluhráče z obrany. Fanoušci se přece jen ještě jednoho gólu dočkali, když se šest minut před přestávkou prosadil Bohumil Mrština a domácí fotbalisté odcházeli do kabin s vedením 2:0.

Martin Janda bojuje na hřišti i mimo něj a zaslouží si respekt

Každý z Jedomělic si před výkopem zápasu určitě kladl otázku, zda Martin Janda do zápasu nastoupí, a odpověď zní: Ano! Martin Janda odehrál skvělé utkání a stejně jako bojuje mimo hřiště, tak bojoval i na něm. Obránce Jedomělic zvládl po taktické stránce utkání skvěle a společně se svými spoluhráči udržel čisté konto. Pro Jandu to muselo být velice těžké, přesto se dokázal na zápas soustředit a Jedomělice po závěrečném hvizdu podle slov Roberta Nedvěda oslavili zřejmě největší výhru během padesáti let historie klubu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd (trenér TJ Sokol Jedomělice): „Výsledek zápasu je nakonec neskutečný. V pravdě jsme se soustředili spíše na pomoc Maritnovi a Elišce ať už v týdnu, ale i dnes před samotným zápasem! Vše se povedlo skvěle, Martinovi poputuje na konto opravdu zajímavá částka z dnešního utkání! K zápasu lze říci jen, že jsme předvedli o poznání bojovnější výkon oproti poslední domácí prohře s Klecany, kde jsme kůži prodali velmi lacině. Dnes to byl asi i vlivem emocí z Martinovy účasti bojovný a takticky skvěle zvládnutý zápas. Museli jsme uzpůsobit taktiku vzhledem k síle soupeře a vyšlo to úžasně. Asi největší výhra v naší padesátileté historii.“




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - M. Janda [-] , V. Hora [-] , P. Vicenec [-] (84. J. Charvát [-] ) , P. Krivák [-] (55. M. Zahradník [-] ) , J. Petržílka [-] (88. P. Jindra [-] ) , T. Henlín [-] , B. Mrština [-] , R. Vyšata [-] , J. Průcha [-] , R. Nedvěd [-] (89. J. Cimrman [-] )

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Kubaška [-] , F. Hansl [-] , M. Žahour [-] , L. Stožický [-] (70. T. Zíma [-] ) , P. Čablík [-] , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] , P. Klusáček [-] , M. Tikovský [-] (46. J. Hořejší [-] )

ŽK: 49. P. Krivák - 52. F. Hansl , 53. P. Klusáček , 74. T. Zíma , 78. J. Hořejší .
Místo: TJ Jedomělice. Počet diváků: 360. Rozhodčí: Garaja Miroslav - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.