Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající hráč málem vzkřísil UNION Čelákovice, senzace se nakonec nekonala


0

 

Fotbalisté Horek nad Jizerou přivítali v pátém kole 1.A třídy skupiny B na svém hřišti UNION Čelákovice, který zatím v úvodu nové sezóny tápe, přesto po prohře s Horkami nad Jizerou 4:2 nachází ve středu tabulky. Domácí vstřelili rychle dvě branky a zdálo se být po zápase, jenže po přestávce se ještě odehrálo pořádné drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodl první poločas

Horky nad Jizerou nikoho nenechávaly na pochybách, že to budou ony, kdo v domácím prostředí získá tři body. Domácí šli do vedení již v páté minutě, když se prosadil Petr Císař, na jehož gól po necelé čtvrthodině hry navázal Jiří Lukáš. Horky vstoupily do zápasu na výbornou a hostující tým Čelákovic do žádných velkých příležitostí nepouštěly.

 

Dlouho to vypadalo, že po skvělém úvodu už žádný gól nepadne a šance na obou stranách zůstávaly nevyužity. Tedy až do čtyřicáté minuty, ve které se prosadil domácí kanonýr Bohumil Nádeníček a pět minut před koncem prvního poločasu rozhodl o tom, že Horky nad Jizerou odjedou do kabin s tříbrankovým vedením.

UNION Čelákovice se pokusil zachránit Parůžek

Během poločasové přestávky sáhl hostující trenér Radek Skuhravý ke dvojitému střídání a na hrací plochu poslal Martina Parůžka, který prožil jako střídající hráč fantastický vstup do zápasu. Trvalo to pouze necelých šest minut, než se Martin Parůžek prosadil a snížil na 3:1. To však od něho nebylo ani zdaleka vše a čtvrthodiny před koncem dokonce vstřelil kontaktní gól.

 

Čelákovice se ocitly v nedbalkách a po dvou inkasovaných gólech trochu znervózněly, aby ne, když po prvním poločase měly utkání zcela pod kontrolou. Odpověď na otázku, zda střídající Martin Parůžek vstřelí hattrick, jsme se dozvěděli osm minut před koncem, kdy hrdina hostujícího týmu musel střídat kvůli zranění a zápas nedohrál. Horky nad Jizerou pojistily svou výhru v samotném závěru, když vstřelil gól na konečných 4:2 další střídající hráč Tomáš Doležal.



Ohlasy k zápasu



SK Union Čelákovice
Radek Skuhravý (hrající trenér UNION Čelákovice): „Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme předváděli otřesný fotbal, pak jsme ale vystřídali a naše hra byla úplně jiná, mnohem lepší.”



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
A. Malík [-] - J. Štěch [-] , P. Cimrman [-] , M. Mrvík [-] - J. Lukáš [-] , P. Císař [-] (72. Z. Zahálka [-] ) , L. Krajčí [-] (77. I. Vitiuk [-] ) , M. Třasák [-] - B. Nádeníček [-] (90. T. Doležal [-] ) , V. Kohout [-] (61. D. Fidrich [-] ) , L. Cepka [-]

SK Union Čelákovice
O. Fišer [-] - M. Helmich [-] , M. Dosoudil [-] , M. Arazim [-] , S. Ježek [-] - P. Pánek [-] (70. P. Koch [-] ) , T. Matějka [-] , B. Vacek [-] (46. Z. Parůžek [-] ) - P. Hájek [-] (46. R. Skuhravý [-] ) - O. Kolovecký [-] , P. Špringr [-]

Hráči zápasu: Z. Parůžek .
Místo: FC Horky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Procházka Václav - NEPOVÍM František, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.