4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice padly v Bedřichově


Branky


2. R. Diviš , 19. A. Samek , 47. V. Došek , 78. R. Diviš - 89. M. Pánek
15

Bedřichov porazil Šebkovice a přiblížil se středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí zažili úvod zápasu z kategorie snů, když už ve druhé minutě vysunul Jakub Göth právě Diviše a ten propálil hostujícího gólmana - 1:0. Bedrníkům rychlá branka psychicky velmi pomohla a dál byli velmi aktivní. Po čtvrthodině hry ale po chybě v defenzívě mohli hosté z ničeho nic srovnat, ale pří Bedrnících tentokrát stálo štěstí. O tom, že útočné standardní situace už nejsou pro Bedrníky spíše přítěží, se mohli diváci na stadionu přesvědčit krátce po šanci Šebkovic. Na centr Jakuba Götha si naskočil Adam Samek a hlavou k tyči poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. Po půlhodině hry šel ze strany sám na gólmana Diviš, ve vápně hledal ještě lépe postaveného Doška, ale tomu míč těsně před zakončením skočil, takže prázdná brána hostí zívala marně. Doškovi se míč svezl po nártu a šance vyzněla do ztracena. 

Domácí si vedení pohlídali

Došek, který hýřil na levé straně zálohy aktivitou, byl za svůj výkon odměněn hned na začátku druhé půle, kdy zvýšil na rozdíl tří branek - 3:0. Po hodině hry hosté vykopávali míč z brankové čáry a před další inkasovanou brankou z kopačky Homoly je uchránil ofsajd. Až v 78. minutě se domácí radovali po čtvrté, kdy nádhernou kombinační akci zakončoval z malého vápna svým druhým gólem v zápase Diviš - 4:0. Hosté sice pak střelou ze střední vzdálenosti výsledek zápasu stihli alespoň korigovat - 4:1. 



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - R. Diviš [-] (86. P. Štěpánek [-] ) , J. Göth [-] , V. Došek [-] (82. J. Vorálek [-] ) , J. Göth [-] (46. Š. Homola [-] ) , D. Lacina [-] (70. M. Neuwirth [-] ) , D. Tesař [-] , L. Dvořáček [-] (82. J. Hruška [-] ) , J. Vodička [-] , A. Samek [-] , T. Pokorný [-]

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , Z. Melán [-] (79. J. Krejča [-] ) , V. Němec [-] , V. Říha [-] (82. J. Cienciala [-] ) , J. Holčapek [-] (46. D. Bílek [-] ) , M. Uhlíř [-]

ŽK: 41. J. Göth , 45. J. Vodička , 90. P. Štěpánek - 44. L. Venhoda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BABÁK Martin - KŮRKA Jaroslav, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Rygl
Tip experta: výhra hostů

Zde to bude vyrovnaný zápas, tipuji výhru Šebkovic 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza