Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čelákovice padly ve Slaném a stále čekají na první výhru


0

Fotbalisté UNIONU Čelákovic zavítali v sobotu odpoledne na hřiště Slaného, odkud odjeli po porážce 4:1 s prázdnou a po třech kolech zůstávají bez plného bodového zisku, zatímco domácí hráči týmu SK Slaný zaznamenali pohodové tři body a vyhoupli se do čela tabulky, konkrétně na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině hry prolomil bezbrankové skóre Čablík

Oba týmy vstoupily do zápasu poměrně dobře a držely svého soupeře na uzdě a vypadalo to, že aktéři utkání budou do šaten odcházet za bezbrankového stavu, a také by se tak zřejmě stalo, kdyby však po půlhodině hry neposlal domácí tým Slaného do vedení přesnou střelou Pavel Čablík. Slaný tak vedl po prvním poločase nad Čelákovicemi 1:0 a byl na cestě za třemi body.

Čelákovice v závěru utkání propadly

UNION Čelákovice v závěru zápasu propad a během pouhých tří minut inkasoval rychle dva góly, které definitivně rozhodly o osudu utkání. V 78. minutě zvyšoval na 2:0 Michal Tikovský, na jehož gól vzápětí bleskově navázal Lukáš Stožický. Slaný vedl po dvou slepených gólech tříbrankovým rozdílem, zápas tím ale ještě zdaleka neskončil a diváci po závěrečném hvizdu byli určitě rádi, že se přišli na dnešní střetnutí podívat.

 

Ačkoliv se zdálo, že Čelákovice jsou v totálním rozkladu, na třetí gól svého soupeře dokázaly bleskově zareagovat, když se šest minut před koncem prosadil Stanislav Ježek. Z pohledu Čelákovic to byl však pouze čestný úspěch, protože minutu po gólu UNIONU zpečetil výhru Slaného Jakub Hořejší, který upravil skóre na konečných 4:1 a vstřelil svůj druhý gól v letošní sezóně Sport Invest 1.A třídy sk. B. Domácí hráči SK Slaného byli lepším týmem a po zásluze zvítězili.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr - vedoucí SK Slaný: „Čelákovice si mohly ze Slaného dnes odvézt větší příděl branek, než jaký stanovil konečný výsledek. Jejich gólman si připsal mnoho zákroků a zmařil našim hráčů velké šance ke skórování a další naše příležitosti zůstaly nevyužity díky nepřesnému zakončení. V základní sestavě se poprvé objevil mladý Žahour a uspěl. Diváci po letech mohli v brance Slaného vidět Cílka. Pro zranění dnes trenérovi nebyli k dispozici zranění zkušení hráči Majtaník s Kubaškou.“




Sestavy


SK Slaný
M. Cílek [-] - P. Klusáček [-] , T. Zíma [-] , F. Hansl [-] (67. M. Nykl [-] ) , M. Žahour [-] , P. Čablík [-] , M. Tikovský [-] (88. P. Matoušek [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] , L. Stožický [-] (81. J. Hořejší [-] )

SK Union Čelákovice
A. Hlaváček [-] - M. Helmich [-] , M. Dosoudil [-] , S. Ježek [-] - P. Pánek [-] , B. Vacek [-] , T. Matějka [-] , J. Szabo [-] - P. Hájek [-] (77. P. Koch [-] ) - O. Benčič [-] (43. M. Arazim [-] ) , P. Špringr [-]

ŽK: 64. F. Hansl - 73. P. Hájek , 90. S. Ježek .
Hráči zápasu: M. Tikovský , L. Stožický .
Místo: Hřiště - Sportovní klub Slaný. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tvaroh Petr - SALAČ Dušan, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.