M. Teslík 29.
M. Hrabal 67.
V. Regner 90. (p.)
3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Regner dokonal fantastický comeback Velimi


Branky


29. M. Teslík , 67. M. Hrabal , 90. V. Regner (p.) - 9. L. Rybecký , 13. M. Rodek
0

Fotbalisté Velimi vstoupili do zápasu proti Klecanům velice špatně, poté ale zabrali a třemi góly dokázali zápas otočit. Úžasný obrat dokonal v samotném závěru Vít Regner, který vystřelil svému týmu tři body, a Velim se mohla radovat z vítězství 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil hostům z Klecan

Klecany zastihl úvod zápasu ve skvělém rozpoložení, obzvlášť poté, co se dvěma slepenými góly během úvodní čtvrthodiny ujali dvoubrankového vedení. Již v deváté minutě poslal hosty do vedení po krásné kombinaci Lukáš Rybecký, na jehož gól o necelé čtyři minuty později navázal Michal Rodek. Zdálo se, že pro Klecany by to mohl být snadný zápas, ale opravdu jen zdálo.

 

Velim to nezabalila a ve 21. minutě se vrátila zpět do hry, když na 1:2 z pohledu domácího týmu snížil devatenáctiletý mladíček Matěj Teslík. Gólové situaci předcházela nádherná technická střela Nedbala zpoza šestnáctky, která se od břevna odrazila k osamocenému Teslíkovi a ten ji přesnou hlavičkou dorazil do brány. 

 

Velim se po přestávce nedechla k velkému obratu

Po přestávce Klecany na skvělý vstup do utkání navázat nedokázaly a po hodině hry naopak podruhé inkasovaly. Velim ve druhém poločase výrazně zabrala a v sedmašedesáté minutě se blýskl přesnou hlavičkou Marek Hrabal, jehož gól po Váchově centru ze standardní situaci vžil domácím hráčům do žil novou krev.

 

Velim ucítila šanci zápas otočit a v devadesáté minutě přišla rozhodující chvíle, po faulu v pokutovém území na střídajícího Michala Kesnera nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop, který proměnil Vít Regner a dovršil fantastický obrat Velimi.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Jiří Ptáček - trenér FC Velim: „Po dnešním zápase panuje v týmu velká spokojenost. Naši hráči dokázali otočit nepříznivý vývoj utkání, přestože nám úvod opět nevyšel. Kluci to však nezabalili a ve druhém poločase měla naše hra velkou kvalitu. Po zlepšeném výkonu jsme si vítězství zasloužili."




Sestavy


FC Velim
T. Daněk [-] - V. Regner [-] , O. Martikán [-] , M. Kyncl [-] , M. Hrabal [-] - D. Vácha [-] , A. Srp [-] (46. D. Hruška [-] ) , J. Nedbal [-] (76. J. Zajíc [-] ) , M. Jansta [-] (46. M. Kesner [-] ) , J. Bečvařík [-] - M. Teslík [-] (92. K. Šmejkal [-] )

MSK Klecany
O. Kelemen [-] - J. Martiník [-] , J. Loskot [-] , L. Smíšek [-] , A. Pfeifer [-] , O. Černý [-] - J. Hrodek [-] , O. Dvořák [-] , M. Hanuš [-] (64. D. Janovský [-] ) - M. Rodek [-] , L. Rybecký [-]

ŽK: 40. A. Srp , 60. M. Hrabal , 89. V. Regner , 91. D. Vácha - 77. J. Hrodek , 83. J. Loskot , 86. A. Pfeifer , 91. O. Kelemen .
Hráči zápasu: M. Hrabal , M. Kesner .
Místo: FC Velim. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zuska Oldřich - HŮLA Petr, KOTLÁR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.