2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí vyloupilo Černilov


Branky


10

Černilov chtěl naprvit porážku s Malšovou Lhotou z posledního kola. Na jeho hřiště však přijel soupeř z Měziměstí, který umí obrat ne venkovním hřišti o body i silné týmy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byly k vidění tři góly

Úvodní šanci zápasu měli domácí, když po centru z pravé strany hlavičkoval Vojtěch Šmied nad. Hosté poprové zahrozili v 5. minutě, střela Pavla Smrčka však nebyla dostatečně razantní a černilovský brankář Adam Brom si s ní bezproblémů poradil.

 

První branka padla ve 17. minutě, když Aleš Roubal zatáhl balón k levému praporku, odtud poslal krásný centr, který si našel Vojtěch Svatoň a hlavou otevřel skóre zápasu. Meziměstí přišlo s odpovědí ve 22. minutě, kdy Petr Šnábl překvapil krásnou střelou ze střední vzdálenosti gólmana Broma. Černilov si mohl v zápětí vzít vedení zpět, ale hlavičku Jana Hrubého skvěle vyrazil Roman Weisser.

 

Ve 34. minutě zahrával Černilov jeden z mnoha rohových kopů a hosty na čáře skvělým obranným zákrokrem zachraňoval Miroslav Balín. Ve 40. minutě Vojtěch Krejčí prodloužil dlouhý nákop na Pavla Smrčka, který prostřil míč na aktivního Vojtěcha Jiráska a ten podél gólmana Broma úspěšně zakončil. 

 

Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 pro hosty.

Srovnání přišlo v závěru

V druhé půli se hra opět přelévala z jedné strany na druhou a šance byly vidět na obou straních. Úvodní šanci měl opět Černilov ovšem střela Vojtěcha Šmieda mířila vysoko nad. O minutu později Adam Brom vyrazil přízemní střelu Josefa Muchy.

 

V poslední třiceti minutovce Černilov hodně otevřel hru a Meziměstí útočilo zejména z rychlých brejků. Černilovský gólman nejprve v 68. minutě skvěle přečetl hru a včas odvrátil rodící se nebezpečí. Následoval průnik Smrčka, který zakončoval těsně vedle levé tyče. Poté Adam Brom dvěma skvělými zákroky stále držel Černilov ve hře.

 

Domácí měli taky šance, ovšem ani jedna z nich výrazně neohrozila gólmana Weissra. Srovnání tedy přišlo až v samotném závěru, kdy Jan Hrubý zahrával volný přímo kop. Krasně obstřelil zeď, jeho střelu Weisser vyrazil pouze před sebe a k odraženému balónu se nejrychlejí dostal domácí Martin Flégl, který srovnal na 2:2.

 

 

O bodu navíc pro Meziměstí se rozhodlo v 5. sérii

V penaltovém rozstřelu bylo úspěšných devět z deseti střelců. O tom, že si Meziměstí odveze bod navíc rozhodla třetí série, kdy domácí Ondřej Petrikovič přestřelil a Josef Mucha poslal Adama Broma na druhou stranu, čímž poslal hosty do vedení. V 5. sérii potvrdil vítězství hostů Patrik Urban.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Domácí tým opět narazil na houževnatého soupeře. Přesto většinu zápasu držel Černilov míč pod kontrolou. Soupeře posadil na koně gól z kategorie lacinějších. Velké oživění bylo střídání Martina Flégla, který při závěrečné hře vabang vyrovnal v 90 minutě. Dneska nám chyběla střelba a větší hlad po vstřelení gólů. Penalty už jsou pouze loterie.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Patrik Urban, trenér: První minuty zápasu byly z naší strany ve znamení chyb, nedůrazu a neschopnosti dát jednoduchou přihrávku, ale to se naštěstí změnilo krásným gólem z ohromné dálky našeho kapitána Petra Šnábla. Tato situace nás probrala a začali jsme hrát zase fotbal, který umíme. Bohužel v závěru zápasu jsme i přes velký tlak a spoustu šancí gól nevstřelili. Místo toho jsme v poslední minutě inkasovali vyrovnávací branku, která nás posunula do penaltového rozstřelu a ten jsme zvládli na 100%.



Sestavy


FK Černilov
A. Brom [-] - T. Urban [-] , K. Holeček [-] , T. Schwarzer [-] - V. Svatoň [-] , T. Bešík [-] (65. D. Jaroš [-] ) , J. Hrubý [-] - T. Matoušek [-] (83. M. Voltr [-] ) , A. Roubal [-] - K. Žahour [-] (79. O. Petrikovič [-] ) , V. Śmied [-] (46. M. Flégl [-] )

TJ Lokomotiva Meziměstí
R. Weisser [-] - P. Smrček [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] , M. Balín [-] (46. P. Urban [-] ) , V. Krejčí [-] , P. Šnábl [-] , J. Sedláček [-] , P. Bárta [-] (86. V. Šimko [-] ) , A. Škola [-]

ŽK: 28. V. Śmied , 76. K. Holeček - 57. M. Prokeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janota Josef - PEŠAVA Otakar, JONÁŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Lán
Tip experta: výhra domácích

Domácí s nedávnými zkušenostmi z krajského přeboru napraví ztrátu z minulého kola a tentokrát vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích