Souboj dvou rezerv vyhrála Lokomotiva


Branky


30. M. Tichý , 63. D. Bouška , 70. D. Bouška - 18. O. Hájek , 78. L. Lindr
5

Lokomotiva Hradec Králové B na svém hřišti přivítala rezervu TJ Sokol Dohalice a o zajímavé momenty nebyla nouze. Nakonec padlo 5 gólů a v bráně Dohalic se vystřídali 3 muži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas. Hosté hrozili z brejků po ztrátách Lokády, jeden z útoků jim po dvaceti minutách vyšel. Lokádu dostal do hry přesnou trefou Tichý. Na obou stranách pak zvonila branková konstrukce, velkou šanci pochytal při svém prvním startu brankář Lokády Jakub Karban. Tutovku měli i domácí, ale skončila nakonec jen břevně.

 

Dohalice nebezečně napadaly obranu Lokády, ale jako rozhodující se ukázaly momenty v 60. a 70. minutě, kdy se na malém vápně důrazně prosadil Bouška. Hosté sice v závěru, kdy začalo pršet, snížili a do zbytečně otevřené obrany podnikli ještě několik nebezpečných akcí, ale skóre už se neměnilo. Zajímavostí zápasu je dvojí střídaní v bráně Dohalic. To druhé bylo vynucené zraněním, do brány šel střídající hráč.

 

Na zápase fotografoval p.Kittler - později budou fotky dodány.

 

Autor reportu: Martin Šmied 



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové B
J. Karban [-] - D. Spielvogel [-] , J. Pára [-] , L. Svatoň [-] , M. Bartoněk [-] , P. Babka [-] (46. M. Chvojka [-] ) - D. Bouška [-] , M. Tichý [-] , M. Šmied [-] - T. Tuček [-] , D. Vrbata [-]

TJ Sokol Dohalice B
A. Hájek [-] (46. L. Lindr [-] ) - O. Hájek [-] (46. M. Čížek [-] ) , J. Dunda [-] (78. S. Plíšek [-] ) , D. Janďourek [-] , P. Ornst [-] , F. Tesárek [-] (46. K. Heligr [-] ) , A. Marek [-] , F. Urban [-] , M. Lindr [-] , J. Pech [-] (63. P. Kerhart [-] ) , Š. Koblížek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: SOBOTKA Michal - FRIZEL Lukáš (N), JAVŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře