2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 13:00

1.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyňava v posledních zápasech ztrácí, v Osově pouze remizovali.


Branky


12. J. Hošťálek , 51. M. Kocman (p.) - 34. L. Kosprd , 72. M. Lhoták
0

Chyňava na začátku sezony bojovala o čelo tabulky s týmem Zdejciny, té se stále daří, ale Chyňava poslední zápasy ztrácí. Osovští věřili, že doma uhrají alespoň jeden bod. Povedlo se, i díky pokutovému kopu v padesáté první minutě, uhráli remízu s Chyňavou B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza v poločase....

V prvním poločase se po úvodním hvizdu jako první chopili šance osovští, ve dvanácte minutě vstřelil Jan Hošťálek gól. Trvalo celých dvaadvacet minut, než se SK Chyňava B dostala do úspěšné gólové šance, vyrovnávací branku dal ve třicátéčtvrté minutě Luboš Kosprd. Do konce prvního poločasu již žádná další branka nepadla. I když se oba týmy dostali do šancí, tak střely šly většinou mimo bránu, nebo přímo na připraveného brankáře. Do šaten se šlo za stavu 1:1.

Remíza po zápase...

Druhý poločas více tlačil tým Chyňava, ale v padesáté první minutě byl rozhodčím Janem Šnajdrem nařízen pokutový kop, který hráč Michal Kocman proměnil. Tím zařídil opětovné vedení Osova. V sedmdesátédruhé minutě se do branky Osova trefil Marek Lhoták. V tomto zápase rozhodčí rozdal dvě žluté karty, v sedmdesátéosmé a devadesáté minutě obdrželi kartu hráči týmu Chyňava Lhoták a Žáček. Karta v devadesáté minutě zároveň s posledním hvizdem rozhodčího ukončila zápas.



Sestavy


SK Osov
L. Klán [-] - J. Hošťálek [-] , M. Kocman [-] - J. Ungr [-] , L. Švec [-] , T. Prokeš [-] - M. Valkoun [-] (62. J. Rajský [-] ) , M. Poluk [-] (73. K. Seidl [-] ) - V. Veselý [-] , M. Routa [-] , R. Plicka [-]

SK Chyňava B
O. Grygar [-] - N. Žáček [-] , M. Lhoták [-] , R. Lepič [-] (57. L. Jelínek [-] ) , M. Bílý [-] , L. Kosprd [-] (62. D. Steiner [-] ) , P. Vlček [-] (62. Z. Steiner [-] ) , M. Čermák [-] , M. Husák [-] , M. Kšír [-] (57. M. Krmenčík [-] ) , T. Trávnička [-]

ŽK: 78. M. Lhoták , 90. N. Žáček .
Místo: Osov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - HOŠTÁLEK Jan (N), ŽÁČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.