0:1
(0:1)
36. T. Braun
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaječov si překvapivě odvezl všechny body


Branky


36. T. Braun
3

V loňském ročníku se berounská rezerva držela hodně vysoko,nakonec obsadila skvěle 4.místo. Zaječov skončil na solidním 7.místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolest v podobě neproměněných šancí

Rezerva Berouna bývá také prošpikovaná mladými hráči, a tak bylo zajímavé sledovat,jak si poradí s týmem Zaječova. Mladíci Berouna byli rychlejší,důraznější v osobních soubojích. Vytvářeli si dobré příležitosti už od začátku utkání,ale naráželi na skvěle chytajícího golmana hostí Štěpánka. Nejprve zneškodnil několik sólových úniků Bednárika i Riga a poradil si i se střelami zpoza vápna. Tolikrát omílané přísloví nedáš dostaneš se projevilo v 36.minutě, kdy z ojedinělé šance otevřel skóre hostující Braun. Domácí si i nadále vytvářeli gólové šance, ale Štěpánek byl výraznou osobností hostí. 

Červená karta vše zhatila

Po změně stran se již domácí do takového tlaku nedostávali. Pár náznaků tu bylo, ale tak výrazné šance jako v prvním poločase domácí neměli. Hosté dobře bránili a vyráželi do rychlých brejků. Honbu za vyrovnáním překazil svým druhým žlutým faulem domácí Frydrych. Oslabená sestava Berouna už neměla síly se zápasem cokoli udělat. A tak mohla po závěrečném hvizdu rozhodčího Pánka propuknout velká radost v táboře hostů nad nečekaným třemi body. 



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun B
Martin Pech: Opět se ukázala naše bolest v podobě neproměněných šancí. Musíme na tom dále pracovat a věřím, že mladí hráči se z toho poučí. Chtěl bych vyzdvihnout hostujícího golmana, který dnes chytal skvěle




Sestavy


Český Lev - Union Beroun B
J. Ježdík [-] - I. Novosad [-] , M. Novák [-] , P. Frydrych [-] , F. Štefan [-] , J. Šikanedr [-] , P. Vopěnka [-] , A. Rigo [-] , N. Bednárik [-] , P. Fišer [-] , Č. Černík [-] (61. M. Trnka [-] )

Zaječov
J. Štěpánek [-] - J. Sommr [-] , . Kanka [-] , V. Solar [-] , M. Sommr [-] , R. Tomášek [-] - P. Chvojka [-] , T. Braun [-] - R. Vurm [-] (78. Y. Kuptii [-] ) , M. Zeikan [-] (90. M. Rydrych [-] ) , L. Kolář [-]

ŽK: 14. P. Frydrych , 55. Č. Černík - 18. . Kanka , 79. V. Solar . ČK: 70. P. Frydrych .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Juppa

Expert: Vít Sklenář
Tip experta: výhra domácích

“Béčko” Berouna bývá hodně našlapané, myslím si, že vyhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích