Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hudlice slaví první body


Branky


0

Nula bodů na kontě měly Hudlice před tímto zápasem se Zaječovem, ten naopak ještě neprohrál,když si přivezl výhru ze hřiště rezervy Berouna a uplichtil domácí zápas se Stašovem. V Hudlicích ale narazili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka Markvarta

Souboj dvou celků, kteří vstoupily rozdílně do soutěže. Hosté přijeli velmi dobře naladěni se ziskem čtyř bodů ze dvou zápasů, domácí naopak na první body čekali. První velká šance patřila hostům a hned z toho mohl být gól. Po špatně odvráceném rohu přišel balón do vápna, Braun z první předložil na zadní tyč Královi, na toho zývala prázdná branka,ale jeho špatně trefenou střelu Juppa dokázal vyrazit. Domácí se poté probudili a byli lepším týmem do konce prvního poločasu. Velké příležitosti měl Sklenář, jenže místo střel z dobrých pozic hledal spoluhráče, které hostující obrana dokázala zpacifikovat.Ve 26.minutě přišla střela Patery zpoza šestnáctky, Štěpánek skvěle vyrazil, jenže míč se dostal k dobíhajícímu Sklenářovi, který ještě hledal Markvarta a ten zavěsil do prázdné branky-1:0. Ve zbytku prvního poločasu už žádná šance, ani náznak nepřišel,a tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení domácích. 

Zaječov dotahoval, ale neobrátil skóre

Do druhé půle vstoupili lépe domácí,ale žádné šance si nevytvořili. Poté převzali iniciativu hosté.První velkou šanci druhého poločasu ještě Juppa zneškodnil, když vychytal v sólovém úniku Koláře.Další šance přišla z rohového kopu. Domácí brankář přišel pozdě do souboje na první tyči a Král hlavou vyrovnal-1:1. Domácí tato branka nepoložila. Hned o tři minuty později Markvart zatáhl po lajně, našel ve vápně Kačírka,který ještě našel trestuhodně volného Sklenáře a ten ranou po zemi k tyči překonal Štěpánka-2:1. Za další tři minuty bylo v domácím táboře ještě veseleji. Patera vybídl k úniku Vostárka,místo střely přihrál volnému Kačírkovi a ten svým prvním gólem v hudlickém dresu rozjásal domácí potřetí-3:1. Hosté nesložili zbraně a místy měli až drtivý tlak, ale domácí obrana v čele s Juppou odolávala. V samém závěru měli hosté k dispozici trestňák z velmi dobré pozice. Šimůnek se chopil exekuce a jeho prudký centr přetavil opět hlavou v druhou branku hostí Král-3:2. Hosté vycítili šanci alespoň na bod, jenže neuhlídali Markvarta. Na dlouhý pas za obranu si vyběhl Štěpánek,ale odvrátil jen k domácímu záložníkovi a ten ranou z dálky trefil opuštěnou svatyni-4:2. Hudlice si tedy připsaly první tři body, zatímco Zaječov vyšel poprvé bodově naprázdno. 



Sestavy


SK Hudlice
L. Juppa [-] - Z. Patera [-] , V. Sklenář [-] , L. Forejt [-] , T. Bergman [-] (66. M. Klán [-] ) , J. Vostárek [-] , D. Markvart [-] , T. Kraus [-] (70. O. Kačírek [-] ) , L. Bergman [-] , J. Červenka [-] (80. T. Míka [-] ) , M. Berner [-]

Zaječov
J. Štěpánek [-] - V. Solar [-] (54. R. Vurm [-] ) , R. Tomášek [-] (22. V. Ungr [-] ) , M. Sommr [-] , D. Černý [-] (84. M. Zeikan [-] ) , . Kanka [-] (85. J. Sommr [-] ) - P. Šimůnek [-] , O. Král [-] , T. Braun [-] , P. Chvojka [-] - L. Kolář [-]

ŽK: 54. Z. Patera , 65. J. Červenka , 69. L. Forejt - 38. L. Kolář , 69. T. Braun , 87. . Kanka .
Místo: Hudlice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.