Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 14:00

17.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dřenice doslova zdemolovaly Kočí vysokou výhrou


4

Utkání se mělo hrát v Kočí, ale po domluvě se tam hrálo už na podzim, tudíž toto utkání bylo odehráno v Dřenicích. Nutno podotknout, že Dřenicím se minulý zápas odložil, protože hřiště nebylo v normálním stavu, což nebylo ani teď. Kočí po dobrém vstupu do jarní části momentálně prohrálo dvě utkání po sobě a vršek tabulky se tak vzdaluje. Dřenice naopak po špatném startu do jarní části, tentokrát dvakrát po sobě zvítězili, což je posunulo na druhé místo a mají zápas k dobru. Dřenice se pyšní skvělou střeleckou formou, jelikož jsou na hranici sedmdesáti gólů za patnáct zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špičkový obrat Dřenic po rychle vstřeleném gólu Kočí

Do zápasu vstoupily oba týmy s velkou chutí vyhrát, což se potvrdilo hned na začátku zápasu. Když v 6. minutě se po přihrávce Šáry ocitl sám před bránou Dvořáček, který bez problémů dostal Kočí do vedení 0:1. Poté se více do šancí začali tlačit domácí, což přineslo v 17. minutě vyrovnávající branku, kterou vstřelil po hodně těsném ofsajdu Čechlovský. Chvíli na to, se do obrovské šance na hranici malého vápna dostal Dvořáček, který prudkou střelou orazítkoval levou tyč a poté se dostal k dorážce, kterou zázračným způsobem domácí brankář Křemeňák vytěsnil na rohový kop. Ve 22. minutě si po odskočení od obránců vzal míč na kopačky Holub, který si prakticky udělal z hostujících hráčů kuželky, jenž je obehrál a poklidnou pozemní střelou otřel míč o tyč do branky. Holub tak poslal Dřenice do vedení 2:1. Po pěti minutách se mohl Holub radovat podruhé, jelikož se stala naprosto stejná akce jako u jeho prvního gólu, kdy ho hráči Kočí nechali na vápně střílet samotného a s jeho zkušenostmi neměl hostující brankář Dostál žádnou šanci k zachycení míče. Do šaten šli hosté zklamaní se stavem 3:1.

Střídající Martin Adámek svým hattrickem dotáhnul Dřenice k vítežství

Do druhého poločasu nastoupilo Kočí s velkou chutí zápas otočit, ale to jim domácí překazili v 52. minutě, kdy se střídající Martin Adámek ocitnul sám před prázdnou bránou a po centru Jiřího Adámka doklepl míč z voleje do sítě. Hned na to, se Kočí dostalo na půlící čáře k samostatnému úniku po průnikové přihrávce, do které se dostal Michal Šára, který si položil Křemeňáka na zem a střelou do prázdné brány snížil stav utkání na 4:2. Demolice Dřenic začala brankou Martina Adámka v 71. minutě, jelikož Kočí hrálo vabank a soustředilo se na zdramatizování zápasu. Chvíli na to se mohl potřetí prosadit Holub, jenže po jeho střele z půlky hřiště vnějším nártem se míč odrazil pouze do konstrukce brány a následoval napínavý sprint brankáře Dostála s Holubem téměř přes půlku hřiště, aby Holub dovršil hattrick, ale to mu překazil rychlejší Dostál, a tak stav se tentokrát neměnil. Od 74. minuty do 85. minuty se Dřenice prosadili ještě třemi góly, díky Wasserbauerovi, Martinu a Jiřímu Adámkovi. Dřenice si po výhře 8:2 berou cenné tři body a pomalu se dotahují na vedoucí Načešice.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Prvních patnáct minut jsme hráli to, co chceme. První gól Dřenic byl zlomový, jelikož nás potopil pomezní rozhodčí a náš tým se nekoncentroval na hru. Přišlo několik nepřesností, ze kterých se Dřenice jednoduše dostávaly k naší brance, kde nás vždycky nějakým způsobem ohrozily. Za mě by tento zápas skončil maximálně o dva góly, protože výroky pomezních rozhodčí nebyly vždy správné, ale to už se vrátit nedá a nezbývá nám nic jiného než pogratulovat soupeři ke třem bodům. Po dešti, který probíhal takřka celý týden se dalo čekat, že hřiště nebude úplně optimální, což se také potvrdilo na naší hře, jelikož všude byl špatný povrch a nedalo se pořádně kombinovat ani běhat, ale tyto podmínky měly oba týmy stejné. Po zbytek zápasu přibylo dost branek, ale to z toho důvodu, že nebyla chuť hrát po pátém obdrženém gólu.

Dřenice
Radim Holub - Útočník: Nervózní utkání, ve kterém padlo hodně branek. Měli jsme špatný vstup do zápasu, protože jsme brzy inkasovali. Ještě do poločasu jsme zápas otočili v náš prospěch. V druhé půli jsme přidali mnoho branek. Hosté svoje brankové situace nedávali, ale jejich absence klíčových hráčů byla znát.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - M. Dvořáček [-] (79. M. Slanař [-] ) , M. Šára [-] , R. Lamberský [-] , L. Štursa [-] , O. Nepovím [-] , M. Blažek [-] (69. P. Capoušek [-] ) , D. Kudrnka [-] , M. Havránek [-] (46. P. Šára [-] ) , J. Mrázek [-] , R. Fabián [-]

Dřenice
L. Křemenák [-] - J. Hybeš [-] (46. M. Adámek [-] ) , M. Tezour [-] , A. Charvát [-] (77. M. Hybeš [-] ) , L. Kostka [-] , O. Čechlovský [-] (46. L. Wasserbauer [-] ) , R. Holub [-] , L. Marek [-] , O. Martinec [-] , P. Popelka [-] , J. Adámek [-]

ŽK: 49. M. Šára - 66. L. Křemenák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PETIK Roman - VÍCH Mikoláš, JELÍNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Dřenice budou chtít Kočí oplatit debakl z podzimu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích