3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sympatický výkon Krouny nevedl k žádnému bodu


Branky


26. J. Semerád (p.) , 65. J. Kroutil , 76. M. Radouš - 44. P. Svatoň
4

Před utkáním opět počasí udělalo své a hodinový prudký déšť udělal ze zápasu bitvu. Hosté přijeli do Horního Bradla bojovat o každý bod v boji o záchranu. Domácí se zase potřebovali chytit, přotože na jaře získali pouze čtyři body ze čtyř zápasů. Příští týden jede Horní Bradlo na horkou půdu do Křížanovic a Krouna bude bojovat o záchranářské body doma se Slatiňanama B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl remízový stav

Na těžkém podmáčeném terénu se hrál bojovný fotbal s mírnou převahou domácího týmu. Krouna přijela do Bradla bojovat a některé zákroky byly až za hranou, což rozhodčí pouštěl a neuděloval žluté karty. Domácí neproměnili pár nadějných šancí a vysbovodila je penalta ve 26. minutě, kterou s přehledem proměnil Semerád. Po dobře rozehrané standartní situaci neproměnil stoprocentní šanci Hájek. Duo Radouš a Kroutil si také vylámali zuby na hostujícím brankáři. Hostující tým měl pár nadějných příležitostí, ale brankář Vrbka domácí tým podržel. Po samostatném úniku Kroutila se rozhodčí nerozhodl dát jasnou červenou kartu hostujícímu hráči a tímto verdiktem se celý zápas ovlivnil. Poté přišel trest pro domácí, kdy po nedůrazu ve středu hřište a dobře rozehrané akci se mohl radovat Svatoň, čímž snížil stav utkání na 1:1. Do kabin se šlo za remízového stavu.

Druhá půle rozhodla o třech bodech domácího týmu

Bojovné utkání pokračovalo i ve druhém poločase. Šance se střídaly na každé straně. Rozhodla situace v 60. minutě, kdy hostující hráč z pravé strany střílel na domácího brankáře Vrbku, jenže ten se štěstím předvedl bravůrní zákrok a vystěsnil míč na rohový kop. Poté v 65. minutě po pěkné kombinační akci dostal Kroutil domací do vedení 2:1. Následovala hra vabank hostujícího týmu, čehož nejlépe využil Radouš, jenž upravil skóre na 3:1. Do konce zápasu se nic většího nestalo a zasloužené body zůstaly v Bradle.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Bojovné utkání na těžkém podmáčeném terénu rozhodly maličkosti. Mohli jsme sice vést po poločase o tři branky, ale už jak to bývá, tak jsme dostali na 1:1. Naštěstí se nám podařilo v druhém poločase dát dva góly a urvat tři body. Chtěl bych pochválit hostující Krounu za pěkný fotbal. Jejich hra není na postavení na posledním místě.




Sestavy


Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - P. Vykoukal [-] (80. M. Horčík [-] ) , J. Hájek [-] , M. Nepovím [-] (60. R. Bláha [-] ) , L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] (46. M. Nepovím [-] ) , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-] , R. Kumpan [-] , J. Kroutil [-]

TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - P. Janoušek [-] , M. Knettig [-] (71. P. Sodomka [-] ) , P. Svatoň [-] , J. Novák [-] , P. Bělský [-] , M. Nekvinda [-] , D. Bělský [-] , M. Černý [-] , V. Horník [-] , J. Stodola [-]

ŽK: 31. V. Horník , 85. M. Černý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VÍCH Mikoláš - ŠMAHA Martin, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích