0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Divize F, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité utkání pro oba týmy. Kdo si nakonec odnesl body?


Branky


6

Potkali se sousedé v tabulce. Velmi vypjaté utkání, jen jeden tým se mohl radovat. Kdo zápas rozhodl?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas který branku nepřinesl

Zápas začal ve vyskokém tempu, nicméně se v úvodních minutách nikdo neprosadil. Obrana Polanky, ale i soupeře z Havířova byla pevná. Oba celky, se snažily vytvářet příležitostí po dlouhých nákopech za obranu. Nikomu se to zkrátka moc nedařilo. Pár náznaků příležitosti bylo, ale nikdo se nedokázal prosadit. Konec první půle se pouze dohrával. Ani jeden z brankářů nemusel lovit míč ze své svatyně. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 0:0.

Nakonec rozhodující branka přišla

Druhý poločas začínal podobně jako ten první. Nikdo neměl velkou územní převahu a průběh byl velmi vyrovnaný. Fanoušči netrpělivě čekali na první branku, která ne a ne přijít. Zápas se průběhem přiostřil a bylo k vidění pár žlutých karet. Poté přišla obrovská příležitost ke vstřelení první branky. Do šance se dostal šikovný hráč Havířova Adam Michálek, který právě tuto příležitost dokázal využít a posunul svůj tým do důležitého vedení. Gól přišel v 78. minutě. Polanka se snažila nakopávat míče a znepřijemnit hru. Soupeř si ale zkušeně vše pohlídal a udržel toto vedení. Havířov veze z Polanky tři body. 



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
J. Švrčina [-] - D. Dybal [-] , L. Jaroš [-] , T. Kirschner [-] (71. E. Hon [-] ) , L. Tížek [-] , J. Paprskář [-] , F. Dohnal [-] (84. T. Fusek [-] ) , D. Kuča [-] (79. Š. Hon [-] ) , M. Musila [-] , F. Twardzik [-] , P. Hluchý [-]

MFK Havířov
K. Majerczyk [-] - J. Heller [-] , P. Michalčák [-] (8. A. Michalek [-] ) , W. Pierlak [-] , L. Míra [-] (78. P. Kisiala [-] ) , J. Piekos [-] , L. Skoupý [-] , E. Ciku [-] , A. Kisza [-] , A. Podešva [-] , D. Kocemba [-]

ŽK: 62. M. Musila , 74. J. Paprskář - 65. A. Podešva .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zelený Martin - VLK Ondřej, MALÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Drapák

Expert: Dušan Dostál
Tip experta: výhra domácích

Polanka na domácím hřišti velmi silná, tipuji klasický výsledek 1:0 pro domácí

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích