1:1
(1:1)
13. J. Linek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na hřišti Čisté se urodila remíza


Branky


0

Těžký oříšek čekal hráče Čisté, neboť jejich marodka se po minulém zápase ještě rozrostla. Tohoto handicapu využili hosté z úvodu utkání, neboť jako první otevřeli skóre. O vyrovnání se postaral Pešán a utkání tak nakonec skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový zápas

V prvním poločase si žádný z celků nevytvořil herní převahu. Pár šancí si vytvořili domácí, ale hostující obrana byla vždy pozorná. Skóre se nám měnilo již ve 13. minutě, kdyžpo vhazování převzal balón Martin Nežerka a ze střely z otočky trefil pouze brankáře. Ovšem jeho střela se odrazila ke kapitánovi hostů Linkovi, který míč nasměroval ke vzdálenější tyči - 0:1. Utkání ovlivňoval silný vítr a déšť, a to především v první půli. Snížení přišlo v 36. minutě, kdy Miroslav Pešán využil nedůslednosti v obraně a měl dostatek času na zpracování a klidné zakončení - 1:1. Do konce první půle se už nic závaýnějšího nestalo. Do kabin se tak šlo za stavu, kdy na světelné tabuli svítilo skóre 1:1.

Skóre se již neměnilo

Ve druhém poločase byli o něco lepším týmem domácí, kteří nakopávali dlouhé balóny na rychlá křídla, ovšem ještě rychlejší byla hostující obrana, která jim akce včas zhatila. Domácí hrozili několikrát za poločas v přečíslení, bohužel pro pro domácí i tak zůstalo skóre stejné. Hosté se dostali do slibné akci po výborné přihrávce z kopačky Ondřeje Součka, který hledal ve vápně Martina Nežerku. Domácí zadák byl ovšem pozorný a přeskočil hostujícího záložníka a tím zachránilsvůj tým před jistým gólem. Do konce zápasu se již skóre neměnilo a tak si oba celky body rozdělily.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chotětov
Michal Rusiňák - hráč: Do čisté jsme přijeli bodovat a to jsme taky splnili, na těžkém terénu jsme ubojovali bod, Vzhledem k našemu ne moc povedenému výkonu, jsme za bod rádi.



Sestavy


FK Slavoj Čistá
L. Puskajler [-] - M. Pešán [-] (65. J. Dubay [-] ) , M. Klepáč [-] , M. Tůma [-] , J. Ertl [-] , M. Prokůpek [-] , Š. Duda [-] , E. Hrobár [-] , J. Novák [-] , O. Holický [-] , V. Tyšer [-]

TJ Sokol Chotětov
R. Skalák [-] - J. Vrána [-] , K. Vetešník [-] - M. Moulis [-] , M. Nežerka [-] , J. Pečenka [-] (85. M. Kořínek [-] ) , M. Souček [-] , J. Linek [-] - P. Buryán [-] (73. M. Beneš [-] ) - O. Souček [-] , M. Rusiňák [-]

ŽK: 37. Š. Duda , 61. M. Klepáč - 35. J. Vrána , 60. M. Moulis .
Místo: Čistá. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pažout Jan - JANDA Petr, PODRÁSKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.