Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejetice potvrdily domácí sílu


Branky


0

Na půdu Čejetic zavítala Židněves, která by se ráda odlepila ode dna tabulky. Ovšem poločasové skóre nám napovědělo, že ani dnes to Židněves nebude mít jednoduché. Utkání nakonec hosté podlehli 4:2, kdy se dvěma brankami blýskl Polanka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli už od 4. minuty

Čejetice v posledním zápase podzimní části potvrdily svou domácí sílu a neporazitelnost. Vítězství se však nerodilo snadno. Fotbal v některých chvílích trpěl velmi silným větrem a deštěm a tak se hrstka promrzlých diváků v prvním poločase těšila spíše na čaj či grog v místní hospodě. Čejetice se dostaly do vedení hned v úvodu utkání, kdy po spolupráci Kůtek-Plintovič, kdy druhý jmenovaný využil krásné přihrávky za obranu od čejetického matadora – 1:0. Židněves odpověděla po rychlém brejku o deset minut později zásluhou Hendrycha – 1:1. Další moment, který mohl zahřát diváky nastal ve 20. minutě, kdy po přiťuknutí Kůtka se krásně z 20 metrů k tyči trefil domácí stoper Polanka – 2:1. Další branku přidali domácí ve 38. minutě, kdy opět ofenzivně laděný stoper Polanka ze stejné pozice vystřelil tentokrát však levou nohou znovu do stejných míst, kde však s vypětím všech sil tentokrát míč vyrazil hostující Beneš, ale domácí Brož byl u vyraženého míče jako první a pohotově ho uklidil za záda hostujícího gólmana – 3:1. Do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí.

Polanka definitivně utnul nadějě hostů

Hned po přestávce zadělal na dramatickou zápletku hostující kanonýr Jurošek, který chytrou střelou přeloboval domácího Hubáčka – 3:2. Čejetice si v zápětí vypracovaly několik gólových příležitostí, v kterých ovšem selhaly a branku nevtřelily. Židněves tedy ucítila šanci a hrála na risk. Její naději na zisk alespoň bodu uťal po rohovém kopu opět Polanka, který odražený míč propálil za Benešova záda – 4:2. Domácí tak opět potvrdili domácí sílu a rozlučku po zápase mohli řádně oslavit.



Ohlasy k zápasu


Čejetice
Petr Polanka - hráč: Jsme rádi, že jsme poslední zápas podzimní sezóny zvládli, dnes však spíše bodově než herně, i když počasí moc dobrému fotbalu nepřálo. Body jsou to důležité i z toho důvodu, že jsme se bodově dotáhli na mužstva na špičce tabulky.




Sestavy


Čejetice
F. Hubáček [-] - F. Vránek [-] , M. Košek [-] (79. T. Čtyřoký [-] ) , P. Polanka [-] (89. P. Bartoš [-] ) - L. Průcha [-] , R. Šimáček [-] , M. Tlášek [-] , M. Kůtek [-] , M. Brož [-] (89. L. Čeřovský [-] ) - P. Malák [-] (80. J. Smazal [-] ) , P. Plintovič [-] (84. P. Starý [-] ) -

SK Židněves
J. Beneš [-] - R. Šimonek [-] , M. Měkota [-] , J. Rusnak [-] - L. Mezera [-] (32. M. Hanč [-] ) , M. Hendrych [-] , M. Szebesta [-] , R. Sobotka [-] , D. Tichý [-] - L. Jurošek [-] - L. Školník [-] (78. L. Patkaň [-] )

ŽK: 41. P. Plintovič , 76. P. Polanka , 85. F. Vránek - 76. J. Rusnak .
Hráči zápasu: P. Polanka .
Místo: Čejetice. Počet diváků: 44. Rozhodčí: Kožej Roman - NEVAŘIL Jaroslav, ŘEHOŘEK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.