Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotětov zvládl derby + FOTO


Branky


0

Sobotní utkání nám nabídlo zajímavou podívanou a to v podobě derby. Oba celky se prezentují útočným fotbal, tudíž bylo jasné, že o branky v tomto utkání nebude nouze. První poločas, kde hosté fotbalově i výsledkově přehrál soupeře naznačil, kam budou putovat tři body z tohoto zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O zápase rozhodla první půle

Hosté přijeli s touhou zvítězit a v tomto derby svého rivala konečně porazit. Hned od začátku šli za svým cílem a již v 1.íminutě poprvé skórovali,když se trefil po individuální akci Jan Pečenka - 0:1. Jejich nápor pokračoval a vytvářeli si další slibné příležitosti. Druhý gól vsítil ve 29. minutě po zaváhání domácí obrany a po krásné samostatné akci Jiří Linek - 0:2. Bezenští byli jednoznačně celý první poločas v herním útlumu, nevěděli si rady s aktivní hrou hostů. Třetí zásah zajistil po faulu na Ondřeje Součka z pokutového kopu Martin Nežerka - 0:3. A aby nebylo pohromy pro domácí málo, tak ve 45. minutě po rychlé akci na levé straně a následném ostrém centru od Rusiňáka si naběhl Ondřej Souček, který nekompromisně prostřelil domácího brankáře - 0:4. V poločasu bylo v podstatě o vítězi tohoto utkání rozhodnuto.

 

 

Domácí symbolicky snížili

Teprve v druhém poločase se ukázali i domácí. Vstoupili do druhé půle aktivněji a zatlačili hosty na svou půlku. Snížení přišlo až v 75. minutě, kdy odražený balón z hranice velkého vápna krásně uklidil kapitán domácích Jan Möbious - 1:4. Po inkasovaném gólu hosté zvýšili aktivitu, ovšem brankář domácích byl pozorný a jejich šance zhatil. Alespoň malo odměnou pro domácí bylo kosmetické snížení, když se dokázali ještě jednou prosadit v poslední minutě. Dlouhý aut, který byl prodloužen na Jakuba Kolovratníka a ten míč z hranice penalty uklidil do branky - 2:4. Toto utkání zaslouženě vyhráli hosté a mohou se radovat jak ze zisku všech tří bodů, tak z vítězství v derby.



Ohlasy k zápasu


SK Bezno-Sovinky
Milan Kolovratník - trenér: Před zápasem jsme měli pohovory, které se minuly účinkem. Opět to vypadalo, že někteří hráči nemají vůbec zájem hrát.

TJ Sokol Chotětov
Michal Souček - hráč: Toto důležité vítězství jsme si za svůj výkon zejména v prvním poločase jednoznačně zasloužili. Jsem rád, že jsmem toto derby ovládli.



Sestavy


SK Bezno-Sovinky
Z. Podzimek [-] (46. J. Prýl [-] ) - M. Kolařík [-] , J. Kolovratník [-] , M. Gruncl [-] (46. J. Stýskal [-] ) , M. Kolovratník [-] - J. Möbius [-] , J. Hötzel [-] , M. Honzátko [-] , P. Gruncl [-] - T. Hötzel [-] , J. Šispela [-] (75. M. Podzimek [-] )

TJ Sokol Chotětov
R. Skalák [-] - L. Kořínek [-] , J. Vrána [-] (45. J. Bůžek [-] ) , K. Vetešník [-] - M. Moulis [-] (78. M. Beneš [-] ) , M. Nežerka [-] , J. Pečenka [-] (85. M. Vávra [-] ) , M. Souček [-] , J. Linek [-] - - O. Souček [-] (74. P. Buryán [-] ) , M. Rusiňák [-]

ŽK: 33. M. Kolařík , 64. J. Hötzel , 67. P. Gruncl , 75. J. Prýl - 11. J. Pečenka . ČK: 81. J. Hötzel .
Místo: Bezno - Sovinky. Počet diváků: 121. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - JANDA Petr, VRABEC Slávek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.