S. Pitloun 40. (p.)
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na hřišti v Bělé se urodila remíza


Branky


0

Na pažit v Bělé přijela Akuma. Oba celky se nacházejí v dolní polovině tabulky, tudíž se dala očekávat napínavá bitva o zisk všech tří bodů. Po vydařeném úvodu utkání hostů dokázali domácí vyrovnat z pokutového kopu. Výsledek 1:1 vydržel až do poslední minuty a body se dělily mezi oba celky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vyšel nacvičený signál

Úvod utkání vyšel lépe hostům, neboť se už ve 4. minutě ujali vedení. Sehrany signál u přímého kopu perfektně zakončil Skramužský, jehož střela zapadla přesně k tyči - 1:0. Nápor Akumy pokračoval, když Strnad měl dvě až tři příležitosti své vedení pojistit. Ovšem jeho samostatné nájezdy na brankáře buď zakončil mimo bránu nebo jeho úmysl vystihl brankář. Jak se říká, nedáš-dostaneš se hned potrvdilo v následujících minutách. Po faulu Kamenického ve velkém vápně hlavní arbitr nařídil pokutový kop. Míč na penaltový puntík si nemohl postavit nikdo jiný než Stanislav Pitloun, který svou šancí nepohrdl - 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Skóre se již neměnilo

Do druhé půle šly oba týmy s myšlenkou zisku všech tří bodů. Bělští byli nebezpeční především z rohů a standartních situací, za to Akumu zastavovaly ve hře dopředu především časté offsidy. Ke konci bylo utkání až moc vyhrocené, kde mohly padat klidně i červené karty na obou stranách. Ovšem hlavní sudí zůstal klidný a rozdal za prohřesky "pouze" žluté kartónky. V poslední minutě se blýskl ještě Hlaváček ml., když využil nedorozumění v domácí obraně, ovšem brankáře nedokázal překonat. Po jeho šanci rozhodčí ihned odpískal konec utkání 1:1.



Ohlasy k zápasu



SK Akuma Mladá Boleslav
Ladislav Hlaváček ml. - hráč: Bělá měla oproti nám mladý kádr a šlo to znát v rychlosti hry. Soupeř díky dravosti mladých hráčů nevypustil jediný míč a myslím, že to byl náš kámen úrazu.



Sestavy


SK Bělá pod Bezdězem
V. Krejčík [-] - H. Špringl [-] (72. D. Špringl [-] ) , A. Řehořek [-] , P. Umáčený [-] (79. T. Dlask [-] ) , A. Voleman [-] (63. L. Šoós [-] ) , D. Vild [-] , J. Smékal [-] , S. Pitloun [-] , T. Hodovanec [-] , M. Hodboď [-] , J. Barva [-]

SK Akuma Mladá Boleslav
M. Halbich [-] - M. Gregor [-] , J. Kamenický [-] (63. D. Lukáč [-] ) , M. Valenta [-] , J. Skramužský [-] (87. R. Javůrek [-] ) , V. Kohnhäuser [-] (79. J. Houser [-] ) , R. Kohnhäuser [-] , T. Strnad [-] (72. L. Hlaváček [-] ) , J. Bernat [-] , P. Bůžek [-] , O. Havránek [-]

ŽK: 44. M. Hodboď , 68. P. Umáčený - 43. M. Valenta , 70. D. Lukáč .
Místo: Bělá pod Bezdězem. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Janda Petr - STEJSKAL Jaroslav, ŠEBELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.