2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejetice doma úspěšné


Branky


0

V Čejeticích jsme mohli vidět další zajímavé utkání. Hráči Čejetic by rádi navázali na sílu domácího prostředí a připasali si všechny tři body. Domácí i přes nevyužitou penaltu nakonoc toto utkání zvládli a zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlášek neproměnil pokutový kop

V Čejeticích měli od začátku navrch domácí, kteří v prvním poločase ještě za bezbrankového stavu zahodili i penaltu, kdy Tláška vychytal Houska. O několik minut později po rychle rozehrané standardní situace a centru Brože se již nemýlil Malák - 1:0. Čejetice měli i další šance, které však končily buď nemohoucností domácích útočníků nebo na skvěle chytajícímu brankáři hostí Houskovi. A tak se šlo do kabin za těsného vedení domácích.

Čejetice potvrdily roli favorita

Druhý poločas začal stejně jako ten první a to domácí převahou. Sem tam se snažili osmělovat i hosté, ale domácí obrana fungovala bezchybně a za celý zápas hosty do vážnější šance nepustila. Čejetičtí přidali uklidňující gól po zhruba 20 minutách hry, když domácí Polanka zastavil brejk Předměřic a z vlastního vápna vyslal přesný pas za hostující obranu na Plintoviče, který tuto bleskurychlou akci dokončil přiklepnutím na Maláka, který chladnokrevně dnes již po druhé skórovel a dovedl tuto krásnou akci k dokonalosti - 2:0 . Do konce zápasu se již mnoho zajímavého nestalo hra se začla přelévat ze strany na stranu. I přes velkou snahu hostí zvrátit toto utkání, Čejetice si vedení pohlídaly a prokázaly roli favorita.



Ohlasy k zápasu


Čejetice
Petr Polanka - hráč: Zápas jsme dnes zvládli s přehledem a připsali si další důležité body do tabulky. Po našem druhém gólu jsme si vedeni zkušené pohlídali a hosty téměř k ničemu nepustili.




Sestavy


Čejetice
F. Hubáček [-] - J. Šlechta [-] (29. M. Košek [-] ) , P. Polanka [-] , F. Vránek [-] , L. Průcha [-] - M. Tlášek [-] , M. Kůtek [-] , M. Brož [-] - P. Malák [-] , P. Plintovič [-] - R. Šimáček [-] (80. T. Lebeda [-] )

SK Jizera Předměřice
P. Houska [-] - K. Theuer [-] , P. Uher [-] , D. Habada [-] (73. T. Wolf [-] ) , T. Mňuk [-] (68. J. Rybín [-] ) - J. Petráš [-] , K. Prager [-] (80. M. Novotný [-] ) , V. Práger [-] , R. Skalický [-] - T. Nešněra [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 41. M. Tlášek , 76. M. Košek , 79. R. Šimáček - 19. K. Theuer , 31. V. Práger , 69. T. Nešněra , 72. R. Skalický , 75. T. Wolf .
Místo: Čejetice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pažout Jan - NOVÁK Petr, KAMENICKÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.