L. Hladík 29.
J. Fojtík 56. (vl.)
2:1
(1:0)
68. J. Holba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání mezi Nevšovou a Nedašovem padl i vlastní gól


Branky


29. L. Hladík , 56. J. Fojtík (vl.) - 68. J. Holba
8

První jarní kolo přineslo duel mezi Nevšovou a Nedašovem, který nám přinesl divácky atraktivní zápas hned na úvod. Padli celkem tři góly a jedenáct žlutých karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Hladíka

Už ze začátku zápasu byla vidět lehká převaha týmu TJ Sokol Nevšová. Ta vyústila ke žlutým kartám Josefa Pagáče (11) ve 12. minutě a Jaromíra Holby (6) v 17. minutě. Ve 20. minutě po rohovém kopu zachránilo hosty před gólem břevno, po hlavičce Milana Mujkoše (4).  Po rychlé kombinační akci trefil Lukáš Hladík (8) ve 29. minutě první branku a poslal Nevšovou po zásluze do vedení. Do konce druhé půle měla Nevšová převahu a mohla přidat další branku, která však nebyla uznána pro ofsajd. Na konci poločasu si šli oba týmy odpočinout s výsledkem 1:0.

Vlastní gól

Druhá polovina zápasu byla plná osobních soubojů a vypjaté atmosféry. V 56. minutě následoval prudký centr od Lukáše Kutry (11), který se odrazil od kapitána nedašovského týmu Josefa Fojtíka (2). Míč skončil v bráně a kapitánovi týmu se zapsal gól do vlastní brány. Do 68. minuty se stav držel na 2:0. To se ale v uvedené minutě změnilo. Jaromír Holba trefil bránu a dramatizuje zápas skórem 2:1. Během zbylých minut zápasu měla Nevšová ještě pár šancí trefit bránu, ani jedna však nepadla za brankáře. V posledních minutách jsme mohli vidět také vyloučení na straně hostů. Nedašov bojoval až do konce. Bohužel se jim ale nepodařilo ani vyrovnat a tak soupeři odchází s již zmiňovaným výsledkem 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně oddílu: „Úvodní utkání jsme zvládli velmi dobře, byli lepším týmem a mohli zvítězit i větším rozdílem. Soupeř dokáže bojovat až do konce, ale tentokrát jsme udrželi náskok a po zásluze brali všechny body.“

TJ Nedašov
David Solař, brankář Nedašova: „Do utkání jsme nevstoupili příliš dobře, nedařilo se nám podržet míč na svých kopačkách, ani nic kloudného vymyslet. Byli jsme příliš bojácní, nejspíše až moc svázaní vědomím, že se hraje záchranářský duel "o 6 bodu". Po půlhodině hry jsme inkasovali a museli tak dotahovat ztrátu. Druha půle byla již lepší, jako kdybychom si konečně dokázali zvyknout na velkou „umělku“ v Luhačovicích, kde se zápas odehrával. Po necele hodině hry jsme si dali vlastní branku a bylo již těžké otáčet zápas. Sice jsme 20 minut před koncem dokázali snížit, ale to bylo z naši strany vlastně všechno. Důležitý duel jsme nezvládli, ale po pravdě je výhra domácích zcela zasloužena.“



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - A. Urbánek [-] , R. Kvěťák [-] , J. Fuksa [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , L. Hladík [-] , T. Švach [-] , P. Švach [-] , T. Hrnčiřík [-] , M. Mujkoš [-]

TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Fojtík [-] - J. Marek [-] , J. Holba [-] - J. Bartoška [-] , M. Chonka [-] , J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , P. Holba [-] , P. Šuráň [-]

ŽK: 33. A. Urbánek , 77. J. Fuksa - 12. J. Pagáč , 17. J. Holba , 25. D. Šenkeřík , 31. P. Holba , 53. M. Macháč , 66. J. Marek , 68. P. Šuráň , 78. M. Holba . ČK: 90. P. Šuráň .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: KORCH Jan - PAVLICA Jiří, DOBIÁŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: David Solař
Tip experta: výhra hostů

Záchranářský souboj o 6 bodů, který se odehraje na neutrálním hřišti v Luhačovicích. To by mohla být naše menší výhoda. Věřím svému mužstvu v zisk 3 bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích