0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šancí bylo hodně. Proměněna byla jen jedna.


Branky


4

Velmi napínavé utkání do poslední chvíle v sobotu 15.4.2023 hráli tymy TJ Sokol Nevšová a TJ FS Napajedla. Jak to nakonec celé dopadlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První poločas toho příliš nepřinesl. Oba týmy se snažili o nejlepší výkon. Žádný gól to ale v první části nepřineslo. Pár možností ale bylo. V 5. minutě utkání hosté střílí na bránu dále v 26. minutě Michal Huťka střílí, brankář míč odkopává zpět do hřiště, až nakonec míč končí mimo hřiště. Ve 32. minutě Petr Votava opět míří na bránu, kterou ale míjí. Na přestávku tedy odchází oba týmy s minimálním ziskem gólů. Celkový stav 0:0.

Jediný gól

V 60. minutě druhého poločasu utkání měli z Nevšové velikou šanci se dostat do vedení. Bohužel nebyla střela od Václava Tomšů dost silná a přesná na to, aby obelstila Jiřího Balážika v bráně. V 70. minutě začalo na nevšovském hřišti pršet a tak se ztížily podmínky na hřišti. To právě Napajedla ještě více nastartovalo, dostaly šanci a Adam Jakubowicz trefuje branku. Naskytnutá šance, kdy brankář Martin Křížek vyšel z brány - Jakubowicz míč překopává nad Křížkem a dává gól. V 69. minutě se tedy stav mění na 0:1.

Hned v 70 .minutě na hřišti proběhne první střídání. Na straně domácích nastupuje Vladislav Welyt místo Aloise Fojtíka. O 3 minuty později se naskytla obrovská šance pro tým TJ FS Napajedla. Hráč číslo 7, Petr Votava, běží sám k bráně a má velkou šanci střílet. Ten se ale rozhodne nahrát. Spoluhráč míč nechytá, tak se šance vypaří do vzduchu. V 82. minutě nastupuje do hry z Nevšové Oldřich Zámorský, který v minulém kole byl brankářem pro svůj tým. Tento den si přišel zahrát. V 87. minutě dává Jan Fuksa naději divákům na remízu nádhernou střelou do horní části brány. Jiří Balážik na míč dosáhne a odpaluje ho pryč z brankoviště. Zajímavé utkání končí prohrou domácích a získáním bodů pro Napajedla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně oddílu: Myslím, že jsme s druhým celkem tabulky dokázali držet krok a bod by byl zasloužený. Bohužel soupeř dokázal vytěžit z minima maximum a bere tři body.

TJ Fatra Slavia Napajedla
Zdeněk Horňák: Zápas se hrál na velmi těžkém a podmáčeném terénu. Na malém hřišti to bylo hodně o soubojích a vlastně každý nákop, aut, faul se vše valilo hned do vápna. Nám se dařilo podstupovat tyto souboje velmi kvalitně a úspěšně. Hráli jsme ze zabezpečené obrany a i na tomto těžkém terénu jsme dokázali kombinačně přecházet do nebezpečných útoků. Ve druhém poločase se nám jeden podařil proměnit. Po inkasovaném gólu kdy si Jakubowicz našel propadlý balón a ze sólovéhu úniku proměnil svou příležitost nás Nevšová dokázala dlouhými míči zatlačit. My si to vše precizní obranou pohlídali a naopak jsme mohli své vedení ještě navýšit což se nám špatným řešením dané situace nepovedlo... Za 3 body klukům dík. Za bojovnost a nasazení jsme byli dnes šťastnější tým...



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - A. Fojtík [-] (70. V. Welyt [-] ) , M. Vojvodík [-] , J. Fuksa [-] , A. Urbánek [-] , R. Kvěťák [-] (82. O. Zámorský [-] ) , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , P. Švach [-] , M. Mujkoš [-] , L. Hladík [-]

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - F. Sabák [-] (92. L. Koutník [-] ) , M. Huťka [-] , Y. Liashuk [-] (90. A. Sedláček [-] ) , L. Juhas [-] , A. Jakubowicz [-] , P. Votava [-] , M. Němec [-] , D. Horňák [-] , J. Laciga [-] , J. Juráň [-]

ŽK: 58. L. Hladík , 81. J. Fuksa .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - VEČEŘA David, ROCHOVANSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Michal Hnaníček
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase věřím o něco více Nevšové. Mají slušnou formu, navíc budou chtít využít výhody domácího prostředí.

Tip: výhra domácích