1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Akumě utekly tři body v poslední minutě + FOTO


Branky


0

Krásné sobotní odpoledne nám nabídlo zápas Akumy s Čejeticemi. Oboum týmům by se tři body hodily, ovšem v první půli ani jeden z celků nenaznačoval touho po vítězství. Když se schylovalo k výhře Akumy, vzal si v 90. minutě slovo hostující Kůtek a vystřelil "alespoň" bod pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pramálo šancí na obou stranách

Na Sahaře se první poločas hrálo nezáživné utkání bez šancí na obou stranách. Čejetice drželi míč, ale do šancí se příliš nedostávali. Domácí se pokoušeli hrozit ze standartních situací. Oba týmy sice zahrozily dvakrát ze střední vzdálenosti, ale oba brankáři mohli zůstat v klidu a nadále se opalovat při krásném sobotním odpoledni.

Kůtek rozhodl o výsledku zápasu

Druhý poločas už nabídl o něco více vzruchu, kdy nejprve Skramužský se snažil obejít brankáře, ten míč vyrazil na malé vápno, kde se ocitl domácí střelec Strnad, který měl před sebou již jen hostujícího Polanku a celou odkrytou branku, ale ve 100% šanci selhal a hostující obránce míč nohou vyrazil. Další šance již skončila brankou. Po krátkém výkopu hostujícího gólmana domácí rychlou přihrávkou za obranou uvolnili Dubského, který obešel i Berana a zasunul míč do odkryté branky - 1:0. Poté ještě s přispěním slunce udělal nepochopitelnou hrubku hostující Bartoš, promáchl dlouhý balón, čehož využil rychlonohý Strnad a pelášil sám na Berana. Bartoš zatáhl za záchranou brzdu a domácímu útočníkovi ukázkovou kosou zezadu únik zmařil. Po zásluze putoval pod sprchy a Akuma měla možnost do konce zápasu hrát přesilovku. Paradoxně do té doby bezzubé hosty tento moment semkl a domácí zatlačili. Nejdříve neproměnil samostatný únik hostující Malák, a tak alespoň bod zajistil hostům v 90. minutě krásným gólem z přímého kopu nestárnoucí Kůtek - 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Akuma Mladá Boleslav
Ladislav Hlaváček ml. - hráč: Jako celou sezonu, tak i dnes nás trápilo zakončení, ke konci proti 10ti hráčům jsme se nechali zbytečně zatlačit a přišlo vyrovnání.

Čejetice
Petr Polanka - hráč: Zrak diváka dnes musel lehce trpět. Byla to spíš dnes kopaná než fotbal. My jsme jakžtakž začali hrát paradoxně po našem vyloučení. Remízu po průběhu zápasu asi bereme



Sestavy


SK Akuma Mladá Boleslav
P. Niedermertl [-] - P. Bůžek [-] , D. Lukáč [-] - V. Kohnhäuser [-] , J. Skramužský [-] (71. L. Hlaváček [-] ) , T. Strnad [-] (90. J. Hlaváček [-] ) , J. Bernat [-] , O. Havránek [-] , V. Dubský [-] , J. Houser [-] , J. Kamenický [-] (59. M. Gregor [-] )

Čejetice
M. Beran [-] - T. Čtyřoký [-] (68. J. Šlechta [-] ) , P. Polanka [-] , P. Bartoš [-] , L. Průcha [-] (83. F. Vránek [-] ) - M. Brož [-] , M. Kůtek [-] , M. Tlášek [-] - P. Starý [-] (65. R. Šimáček [-] ) , P. Malák [-] - P. Plintovič [-]

ŽK: 55. O. Havránek , 89. V. Dubský - 23. P. Starý , 53. M. Brož , 78. P. Polanka . ČK: 76. P. Bartoš .
Hráči zápasu: V. Dubský - M. Kůtek .
Místo: Sahara. Počet diváků: 102. Rozhodčí: Meščan Marek - NEVAŘIL Jaroslav, MACHAČ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.