6:2
(3:0)
62. J. Smékal
90. S. Pitloun (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavno pohodlně vyhrálo


Branky


15. P. Sůra , 29. T. Tudoši , 38. P. Sůra , 62. J. Zvoníček , 70. K. Sůra , 75. J. Smékal (vl.) - 62. J. Smékal , 90. S. Pitloun (p.)
0

Na hriště Kostelního Hlavna, které je doma velmi silné zavítal poslední celek tabulky - Bělá. Papírové předpoklady hovořily jasně, Hlavno by mělo před svými fanoušky suverénně vyhrát. Což nám napovědělo i poločasové skóre, kdy domácí vedli 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Sůra otevřel brankový účet

Domácí chtěli napravit své minulé zaváhání v Čejeticích, což nám ukazovali od úvodní minuty. Hezkou individuální akci sám zakončil Pavel Sůra, který obešel hned 4 obránce a před brankářem nezaváhal - 1:0. Domácí v náporu pokračovali a zvyšení náskoku přišlo v 29. minutě. Po špatném odkopu se míč dostal na hranici velkého vápna a Tomáš Tudoši svou střelou trefil Smékala, který změnil směr do protipohybu brankáře - 2:0. Do poločasu stihli hráči Hlavna své skóre ještě pojistit. Po chybě hostující obrany se k míči dostal opět Sůra Pavel a svůj nájezd proměnil - 3:0.

Branky padaly i v druhé půli

Do druhé půle vstoupili hráči hostí s vidinou snížení. Bohužel pro ně to byli opět domácí, kteří dokázali skórovat, jmenovitě Zvoníček Jiří - 4:0. Snížení přišlo v 62. minutě, kdy po výborné práci Barvy, který otočkou obelstil obránce a přihrál na Jana Smékala měl jednoduchou pozici - 4:1. Další branka padla do sítě hostů. Dlouhý pas nezachytil hostující stoper a Karel Sůra si dokázal poradit i s brankářem - 5:1. Vrchol zmaru ze strany hostí přišel v 75. minutě, kdy přízemní centr ze strany si srazil Smékal do vlastní branky - 6:1. Hosté jen poupravili skóre, kdy se z pokutového kopu nemýlil Stanislav Pitloun - 6:2. Domácí potvrdili roli favorita a hosty deklasovali rozdílem 4 branek.



Ohlasy k zápasu



SK Bělá pod Bezdězem
Adam Řehořek - hráč: Podali jsme dnes tragický výkon a není divu, že jsme dostali takovýdle výprask. Soupeř zaslouženě zvítězil.



Sestavy


TJ ZD Kostelní Hlavno
V. Musil [-] - J. Žďárský [-] , L. Hlaváček [-] , R. Srnec [-] , M. Bůžek [-] - J. Tesař [-] , M. Pokorný [-] (78. M. Kraus [-] ) , P. Sůra [-] , T. Tudoši [-] (73. T. Fousek [-] ) - J. Zvoníček [-] , K. Sůra [-] -

SK Bělá pod Bezdězem
V. Krejčík [-] - A. Řehořek [-] , P. Umáčený [-] (46. T. Kasal [-] ) , A. Voleman [-] , J. Košťál [-] , D. Vild [-] , J. Smékal [-] , S. Pitloun [-] , T. Hodovanec [-] , M. Hodboď [-] , J. Barva [-]

ŽK: 30. P. Sůra , 35. R. Srnec , 89. M. Bůžek - 85. J. Barva .
Hráči zápasu: P. Sůra .
Místo: Kostelní Hlavno. Počet diváků: 73. Rozhodčí: Vrabec Slávek - HALBICH Rudolf, KAMENICKÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.