1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další dělba bodů pro Hradiště + FOTO


Branky


0

Na hřiště Chotětova přijelo Mnichovo Hradiště, které by rádo odčinilo remízu v Kosořicích a rádo by stáhlo své bodové manko na první Benátky. Úvod utkání ovšem hosté zaspali a od 4. minuty se snažili stáhnout jednobrankový rozdíl. Nakonec se blýsknul Ajchler, který vyrovnal za pouhou minutu jeho pobytu na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start ze strany domácích

Pro domácí byl tento zápas důležitý. Po minulém kole, kdy prohráli s poslední Bělou, potřebovali bodovat. Do zápasu vstoupili výborně. Po 4 minutách hry se z rychlého útoku ukázkově trefil z hranice velkého vápna Martin Nežerka, kterému výtečně přihrál Patrik Kern, když vybojoval zdánlivě již ztracený balón u autové čáry a otevřel tak skóre - 1:0. Tempo hry bylo rychlé a šance se střídali na obou stranách. Po vstřelené brance to byli domácí, kteří si vytvářeli slibné příležitosti, ale nedokázali je využít. Hosté se také tlačili do zakončení, ale ve většině případech byli zodpovědně a důsledně obsazování domácími hráči. Do konce poločasu tedy domácí ubránili svůj výsledek 1:0.

Hosté potrestali pasivitu domácích

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Střídajícímu Ajchlerovi stačila pouhá minuta ke zviditelnění. Ve 46. minutě hosté potrestali pasivitu domácích, když využili výhody rohového kopu a právě zmiňovaný Ajchler se dokázal prosadit - 1:1. Ovšem domácí se rychle vzpamatovali a začali si opět vytvářet veliké šance, které stejně jako v první půli nedokázali využít. Hosté byli nebezpeční zejména z rychlých protiútoků. Oba celky bojovaly do poslední minuty, když se snažily urvat vítězství na svou stranu. Nakonec se ale rozešly za remízového stavu 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chotětov
Michal Souček - hráč: Zasloužili by jsme si 3 body ,ale jako doposud nás trápila koncovka. Po přehodnocení zápasu jsem ale spokojen alespoň s tím bodem.

Mnichovohradišťský SK B
Zdeněk Kučera - hráč: Soupeř se na nás velmi dobře připravil. Po velkých šancích na obouch stranach skončil zápas zaslouženou remízou. Chválím krásný areál domáciho týmu, chyběla bohužel větší divácká kulisa.



Sestavy


TJ Sokol Chotětov
R. Skalák [-] - O. Vaňousek [-] (89. M. Beneš [-] ) , K. Vetešník [-] , J. Vrána [-] , L. Kořínek [-] - J. Linek [-] , J. Pečenka [-] , M. Nežerka [-] , M. Moulis [-] (72. P. Buryán [-] ) , M. Souček [-] - P. Kern [-] (49. O. Souček [-] ) -

Mnichovohradišťský SK B
J. Moc [-] - D. Altman [-] , Z. Kučera [-] , P. Hájek [-] - J. Vodák [-] , P. Matouš [-] , J. Zdobinský [-] (40. Z. Nedoma [-] ) , F. Čermák [-] (46. M. Ajchler [-] ) , J. Šrytr [-] - F. Razák [-] , J. Čermák [-] (84. P. Nohýnek [-] )

ŽK: 90. J. Linek , 91. J. Vrána - 62. Z. Nedoma , 91. P. Nohýnek .
Místo: Chotětov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pažout Petr - GREŠO Vilém, ŠESTÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.