M. Prokůpek 12. (p.)
M. Tůma 67.
Š. Duda 75.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá zvládla utkání s Beznem


Branky


12. M. Prokůpek (p.) , 67. M. Tůma , 75. Š. Duda
0

Těžký oříšek čekal pro hráče z Bezna. Zavítali na pažit Čisté, kde domácí body jen tak nerozdávájí. V následujících minutách se o tom i přesvědčili, proč je tomu tak. Čistá dokázala zvítězit 3:0 a připsat si cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prokůpek penaltou otevřel skóre

Utkání Čisté s Beznem nabídlo duel dvou sousedů ze středu tabulky. A také dvou trenérů, kteří se dobře znají z působení v SK Kosmonosy. Domácí Čistá chtěla navázat na zisk bodů z posledních utkání, když už 3 kola nebyla poražena. Bezno si ovšem na Čistou také brousilo zuby a chtělo ji vyloupit podobně jako před 14 dny Kněžmost. Utkání začalo opatrně a většinou se hra odehrávala na půlící čáře. Stav hřiště nenahrával kombinační hře, a tak se očekával spíše tuhý boj a zápas plný osobních soubojů. Prvních dvacet minut se nebylo téměř na co dívat, oba týmy působily dosti ospale a diváci čekali na první gól, který by mohl oba týmy trošku probudit z podzimní nostalgie. Sporný moment nám nabídl rohový kop, hostující hráč byl příliš neobratný a tak rozhodčí ukázal na penaltu. Míč si na penaltový puntík postavil zkušený Miloš Prokůpek a jak už bývá zvykem dělovkou nedal hostujícímu brankáři šanci - 1:0. Hra se po prvním gólu opravdu trošku více otevřela a Bezno se začínalo osmělovat a to zejména průniky po krajích zálohy, ovšem ani jeden útok nevyústil v žádnou střelu na branku. Naopak na 2:0 mohl zvýšit domácí Duda, který dostal krásnou kolmici za obranu od Bláhy a jeho dělovku levačkou zastavila až spojnice hostující branky. Ve zbývajících minutách bylo k vidění ještě několik standardních situací, ovšem ani jedna z nich nevedla k vážnějšímu ohrožení branky.

Domácí své skóre ještě dvakrát zvýšili

V poločase byla v kabině Čisté bouře, protože trenér Holický rozhodně nemohl být s předvedenou hrou domácího mužstva spokojen. Hráči jako by si vzali jeho slova k srdci a do druhého půle nastoupili s mnohem větším pohybem, nasazením a chutí. Po několika minutách v druhém poločase opět bezenští svou neohrabaností v pokutovém území nabídli druhou penaltu domácím. Tu ovšem Prokůpek neproměnil, vylámal si zuby na hostujícím brankáři a jeho následná dorážka mířila nad branku. Beznu chycená penalta vlila krev do žil a na deset minut bylo lepším týmem, ovšem opět bez vážnějšího ohrožení domácí branky. Poté se na výlet neohroženě vydal domácí stoper Tůma, prošel celou obranou Bezna a s přehledem zakončil - 2:0. Od této doby bylo na hřišti už jen jedno mužstvo a to Čistá. Domácí si začali vypracovávat stále více šancí, z jedné z nich nakonec Štěpán Duda upravoval na konečných - 3:0. Ve zbývajících minutách se už zápas spíše dohrával pod kontrolou domácích fotbalistů, párkrát ještě musel krotit emoce rozhodčí Chládek, který rozdal pár žlutých karet za strkanice a zbytečné fauly. Utkání se nicméně v poklidu dohrálo a domácí Čistá zůstala i ve čtvrtém zápase v řadě za sebou neporažena.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Čistá
Ondřej Holický - hráč: Do zápasu jsme šli s jasným cílem a to získat 3 body. Chtěli jsme potvrdit bod z Hradiště a taky jsme věděli, že příště hrajeme dvakrát venku s týmy, které jsou na tom v tabulce lépe než my. První poločas jsme prospali a jen díky penaltě jsme vedli 1:0. V druhé půli jsme už byli lepším týmem a zaslouženě jsme zvítězili.

SK Bezno-Sovinky
Milan Kolovratník - trenér: Osobně mě zklamal přístup hráčů, kteří byli neaktivní a bez pohybu.



Sestavy


FK Slavoj Čistá
L. Puskajler [-] - Š. Duda [-] , M. Pešán [-] (57. J. Dubay [-] ) , P. Bláha [-] (80. L. Macek [-] ) , E. Hrobár [-] , M. Tůma [-] , J. Novák [-] (88. Z. Kuntoš [-] ) , M. Prokůpek [-] , J. Horáček [-] (43. J. Ertl [-] ) , O. Holický [-] , V. Tyšer [-]

SK Bezno-Sovinky
J. Stýskal [-] - M. Gruncl [-] , P. Gruncl [-] (87. J. Prýl [-] ) , M. Kolovratník [-] , M. Honzátko [-] - O. Novák [-] , J. Hötzel [-] , J. Kolovratník [-] , J. Möbius [-] - T. Hötzel [-] , J. Šispela [-] (65. L. Korejza [-] ) -

ŽK: 27. J. Novák , 80. P. Bláha - 35. M. Honzátko , 77. J. Kolovratník .
Místo: Čistá. Počet diváků: 57. Rozhodčí: Chládek Jiří - HLOUCAL Radek, SKŘIVÁNKOVÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.