1:1
(0:0)
50. M. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště opět remizovalo


Branky


0

Na horkou půdu Mnichova Hradiště přijala Čistá, která by ráda navázala na úspěšné derby s Bělou. První bezbranková půle naznačila, že by zápas mohl rozhodnout pouze jeden gól. Nakonec se ovšem body dělily, když Tůma dokázal rychle srovnat na 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předpověď Matouše byla přesná

Postavení Čisté v tabulce naznačovalo kvalitní obranu a slabší útok, o čemž se hned hráči Hradiště přesvědčili. V prvních minutách začala Čistá aktivně, neboť od úvodního hvizdu na soupeře vlítli a téměř domácím nepůjčili balón. Ovšem během úvodního náporu si nevypracovali žádnou větší šanci. Až zhruba po 15. minutách se hra vyrovnala a do hry se začli dostávat i domácí. První poločas všeobecně moc šancí nepřinesl a když už, tak jak u domácích či hostů útok skončil na nepřesné finální přihrávce. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu - 0:0.

Rychlé góly v úvodu druhé půle

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, když hned z prvního útoku dokázal Filip Čermák vstřelit branku - 1:0. Netrvalo dlouho a domácí svůj těsný náskok ztratili, když neuhlídali při rohovém kopu Martina Tůmu, který hlavičkou uklidil míč do branky - 1:1. Postupně začali brát za otěže hráči MSK, když i na několik minut uzamkli soupeře na vlastní polovině, ale když se dostali k ohrožení branky soupeře, selhali jako v předešlých momentech ve finální přihrávce. Hosté se pokoušeli hrozit především z brejků. Závěr utkání se neměnil a tak se zrodila remíza. Čistá jako první celek dokázala brát body na pažitu MSK.

 



Ohlasy k zápasu


Mnichovohradišťský SK B
Petr Matouš - hráč: Snažili jsme se hrát po zemi a držet balón, což se nám dařilo. Hosté kromě branky z rohu neměli žádnou gólovou šanci, ale skvěle bránili. Naši územní převahu jsme nedokázali využít k zisku tří bodů.




Sestavy


Mnichovohradišťský SK B
J. Moc [-] - D. Pokorný [-] (46. P. Vitmajer [-] ) , Z. Kučera [-] , P. Hájek [-] , Z. Nedoma [-] - P. Nohýnek [-] , J. Vodák [-] , P. Matouš [-] , J. Zdobinský [-] , F. Čermák [-] - M. Ajchler [-] (60. J. Šrytr [-] ) -

FK Slavoj Čistá
L. Puskajler [-] - M. Pešán [-] (60. J. Ertl [-] ) , Z. Kuntoš [-] (68. J. Dubay [-] ) , P. Bláha [-] (81. V. Tarasjuk [-] ) , E. Hrobár [-] (89. L. Macek [-] ) , M. Tůma [-] , J. Novák [-] , M. Prokůpek [-] , J. Horáček [-] , O. Holický [-] , V. Tyšer [-]

ŽK: 3. J. Vodák , 45. P. Matouš , 85. J. Šrytr .
Hráči zápasu: P. Hájek .
Místo: MSK. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Kubín Josef - MACHAČ Jakub, SMETANA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.