M. Bůžek 42. (p.)
1:2
(1:0)
48. D. Zuna
77. D. Zuna
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky stále stoprocentní


Branky


42. M. Bůžek (p.) - 48. D. Zuna , 77. D. Zuna
0

Na hřiště Kostelního Hlavna přijeli stoprocentní Benátky, které si tuto bilanci nechtěly pokazit. Vyhrocené utkání plné emocí, sporných momentů i gólů, to vše bylo vidět v tomto zápase. Nakonec se Benátkám podařilo zápas obrátit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Domácí si vědomi výhody, která jim dělalo domácí prostředí začali utkání lépe. Od 1. minuty se jim dařilo lépe kombinovat a držet míč. Odměnou jim bylo otevření skóre. Hostujícího zadáka překonal Martin Bůžek a rozjásal tak dav fanoušku na hřišti - 1:0. Tlak domácích pokračoval, ovšem bez větších gólových příležitostí a tak se šlo do kabin za těsného vedení domácích.

Vyměněné Benátky

Druhá půle byla již zcela jiná. Hosté se probrali a začali předvádět stejnou hru, jako se prezentovali v předešlých zápasech. Vyústěníé jejich aktivity bylo vyrovnání z kopačky Davida Zuny - 1:1. Hosté přiudali na tlaku vědomi si, že utkání nechtějí ztratit a držet si stále svou krasojízdu. O otočení zápasu se postaral opět Zuna, který se postaral o rozhořčení domácích fanoušků - 1:2. Zbytek zápasů se již pouze dohrával, oba týmy si nedokázaly vypracovat nějakou větší gólovou příležitost. Benátky se tak postaraly o senzaci, když dokázaly otočit utkání a zároveň vyhrát na domácí půdě Hlavna, které je doma nesmírně silné. Hosté si budou chtít svou ztrátu odčinit příští víkend v Čejeticích, ale ani tam je nečeké lehké utkání, neboť stejně jako Hlavno i Čejetice spolehájí na sílu domácího prostředí.

stejně jako Hlavno i Čejetice spoléha na své domácí prostředí



Ohlasy k zápasu



SK Benátky nad Jizerou B
Jindřich Jäger - hráč: Nejtěžší zápas, který jsme zatím hráli. Jsem rád, že jsme vývoj zápasu dokázali otočit v náš prospěch. Myslím, že dnešní zápas byl zároveň nejvyhrocenějším zápasem sezóny.



Sestavy


TJ ZD Kostelní Hlavno
V. Musil [-] - R. Srnec [-] , T. Tudoši [-] (83. K. Sůra [-] ) , L. Hlaváček [-] , M. Bůžek [-] , J. Žďárský [-] - P. Zvoníček [-] , P. Sůra [-] (75. M. Němeček [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Zvoníček [-] - J. Bůžek [-] -

SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - D. Zuna [-] (85. M. Kapoun [-] ) , M. Svačina [-] , J. Jäger [-] , A. Fingerhut [-] , M. Karásek [-] , O. Čadil [-] (73. D. Langšádl [-] ) , M. Chupík [-] , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , Š. Krýda [-] (89. J. Hejtmánek [-] )

ŽK: 36. T. Tudoši , 59. J. Bůžek , 75. J. Zvoníček , 77. M. Pokorný - 68. A. Fingerhut , 90. J. Jäger .
Hráči zápasu: V. Musil - D. Zuna .
Místo: Kostelní Hlavno. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chrastina Petr - CHLASTÁKOVÁ Ivana, NAVRÁTIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.