2:2
(2:1)
29. Š. Duda
89. M. Prokůpek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá získala bod na půdě Čejetic


Branky


18. R. Čeřovský , 41. M. Brož - 29. Š. Duda , 89. M. Prokůpek (p.)
0

Čistá zajížděla do Čejetic jako outsider vzhledem k tomu, že chyběl trenér Holický, dále chyběl pilíř čistecké obrany Tůma i další obránce Hrobár. I přes velikou absenci si odvážejí bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek ze strany Čejetic

Zápas začal velikým náporem Čejetic, hostující obrana nevěděla, kde jí hlava stojí a jen díky štěstí a brankáři Puskajlerovi to bylo po 20 minutách pouze 1:0 pro Čejetice, kdy se podařilo skórovat Čeřovskýmu. Vstřelená branka jakoby Čejetice ukolébala a úplně přestali hrát, čehož Čistá využila a začala domácí přehrávat, po pěkné akci Holický- Horáček- Duda nedal poslední jmenovaný domácímu brankáři šanci střelou na bližší tyč - 1:1. Po obdržené brance domácí opět přidali a vytvořili si několik standardních situací, které zahrával kapitán Kůtek velmi nebezpečně. Po jednom nacvičeném signálu z rohu centroval Polanka na osamoceného Brože a skóre se opět měnilo - 2:1. Tento stav zůstal svítit na tabuli o poločase.

Bouře v kabině Čisté

O poločase byla v kabině Čisté bouře, protože výkon v první půli se ani zdaleka nepodobal těm z posledních zápasů. Došlo i na dvě střídání obou krajních beků. V druhém poločase byla znát větší bojovnost a chuť hráčů Čisté, kteří i nadále sázeli na obranou hrou s rychlými brejky, které byly mnohdy nebezpečné. Ovšem opět to byly převážně Čejetice, které drželi míč na svých kopačkách a dostávali se do šancí. Většinu akcí však zhatila nepřesná závěrečná fáze domácích a vynikající Puskajler v brance, který chytil tři tutové šance. Právě díky němu a nemohoucnosti domácích útočníků byla Čistá stále ve hře. A čistecké protiútoky měli šťávu, zejména aktivní Duda, který byl dnes nejlepším hráčem hostů v poli. Čejetice neproměnili řadu příležitostí a Čistá se nevzdávala až do poslední minuty a tak zákonitě přišel trest. V 89. minutě, dostal kolmici za obranu Duda, natlačil se před obránce, vletěl do vápna a domácímu obránci už nezbylo nic jiného než faulovat. Penaltu odmával pomezní rozhodčí a zároveň i odpískal hlavní rozhodčí. Nařízenou penaltu poté nekompromisně ranou k tyči proměnil zkušený Prokůpek - 2:2. Ve zbývajících vteřinách se už nic vážnějšího nestalo a tak si Čistá vcelku překvapivě odváží cenný bod za remízu. Pro domácí je remíza vzhledem k průběhu utkání velkou ztrátou.



Ohlasy k zápasu


Čejetice
Polanka Petr- hráč: Dnes jsme bod soupeři doslova darovali, protože kdyby zápas skončil 7:1, nikdo nemohl říct ani slovo. V koncovce jsme tápali a soupeř pak vyrovnal dvě minuty před koncem z penalty, která byla trochu přísná, ale ta nám body dnes nevzala. Tuto lacinou ztrátu musíme odčinit hned příští týden v Chotětově.

FK Slavoj Čistá
Holický Ondřej - hráč: Před zápasem jsme chtěli bod získat. Čejetice byli lepší, měli více šancí, ale nás držel brankář Puskajler a měli jsme nebezpečný protiútoky a nakonec jsme šťastně vyrovnali v 89. minutě z penalty



Sestavy


Čejetice
M. Beran [-] - J. Šlechta [-] (77. P. Bartoš [-] ) , P. Polanka [-] , F. Vránek [-] , T. Čtyřoký [-] - M. Kůtek [-] , M. Brož [-] , M. Tlášek [-] - P. Plintovič [-] (84. P. Starý [-] ) , P. Malák [-] - R. Čeřovský [-]

FK Slavoj Čistá
L. Puskajler [-] - J. Dubay [-] , M. Prokůpek [-] , Š. Duda [-] , J. Horáček [-] , O. Holický [-] , Z. Kuntoš [-] (46. J. Novák [-] ) , J. Ertl [-] (46. L. Macek [-] ) , D. Herčík [-] (40. P. Bláha [-] ) , V. Tyšer [-] , M. Klepáč [-]

ŽK: 88. P. Bartoš , 88. R. Čeřovský - 28. O. Holický , 64. M. Klepáč , 65. J. Novák .
Hráči zápasu: P. Polanka - L. Puskajler .
Místo: Čejetice. Počet diváků: 63. Rozhodčí: Kubín Josef - KHOL Martin, MUCEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.