V. Práger 36. (p.)
V. Práger 52.
2:2
(1:1)
21. Z. Chlup
59. J. Petráš (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaváhání Kněžmosta v Předměřicích


Branky


36. V. Práger (p.) , 52. V. Práger - 21. Z. Chlup , 59. J. Petráš (vl.)
0

Toto utkání ovlivnila velká marodka ze strany Kněžmosta a na lavicče byli hned tři dorostenci. Předměřice využili nekompletnost Kněžmosta a nebýt vlastního gólu, mohly pomýšlet na všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snaha o kombinační hru

Papírové předpoklady hovořily pro Kněžmost, a právě hosté dnes jako první otevřeli skóre. Kněžmost začal svou akci po pravé straně, kde se přesný centr snesl na hlavu Chlupa, který předskočil domácího obránce a skóroval - 0:1. Po 15. minutách byl sporný okamžik ve vápně Kněžmosta a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Míče se nemohl chopit nikdo jiný než opora a kapitán domácích Práger, který přesnou střelou k levé tyči vyrovnal - 1:1. Poločasové skóre bylo nerozhodné, tudíž se dal očekávat boj v druhém poločase.

Vlastní gól rozhodl o remíze

Do druhé půle vstoupili oba týmy podobně, snaha o kombinační hru a vstřelit vítěznou branku. Domácí měli výhodu standartní situace, kterou chtěli dnes rozhodnout. A právě Práger se dokázal v tomto utkání prosadit i podruhé, když z odraženého balónu na hranici vápna nasměroval míč do branky - 2:1. Vyrovnání Kněžmosta přišlo z rohového kopu, když si domácí hráč Petráš nešťastně srazil míč do vlastní brány - 2:2. V závěru měl velkou příležitost Skalický, který se nedokázal prosadit sám proti brankáři. Po zbytek zápasu se skóre již neměnilo a body se dělily. Záváhání Kněžmosta využilo Hlavno, které se posunulo na třetí příčku.



Ohlasy k zápasu


SK Jizera Předměřice
Práger Váslav - hráč: Před zápasem bych remízu bral, ale během zápasu jsme měli na výhru. Zasloužená remíza, myslím si.

Sokol Kněžmost
Pavlíček Jiří - hrající trenér: V současné situaci beru bod jako úspěch. Remíza je dnes spravedlivá pro oba.



Sestavy


SK Jizera Předměřice
P. Houska [-] - P. Uher [-] - V. Práger [-] , K. Prager [-] , J. Petráš [-] (86. J. Roudnický [-] ) , R. Skalický [-] , J. Buryán [-] - T. Nešněra [-] , M. Mareš [-] (70. K. Theuer [-] ) - M. Merhaut [-] , J. Rybín [-]

Sokol Kněžmost
J. Sidor [-] - M. Kobrle [-] , T. Beran [-] , D. Prokůpek [-] (82. M. Jadlovský [-] ) - J. Čadil [-] , L. Kastner [-] , J. Pavlíček [-] - Z. Chlup [-] , J. Beran [-] , Z. Štěpánek [-] - J. Vokál [-]

ŽK: 58. R. Skalický , 71. P. Uher - 38. T. Beran , 70. J. Beran , 72. J. Pavlíček .
Hráči zápasu: V. Práger - L. Kastner .
Místo: Předměřice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šebela Jiří - HLOUCAL Radek, ŠESTÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.