Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná začala výborně, nakonec se ale musela strachovat o 3 body


Branky


18

Rožná v 15. kole hrála doma proti hostům z Moravce. Utkání pro domácí začalo dobře. V 10. minutě dal první branku zápasu Jiří Vyžrálek. Veseleji bylo, když se na 2:0 se trefil ve 34. minutě domácí Filip Škutchan. Tento stav vydržel po celý první poločas, a tak týmy šli do kabin za stavu 2:0 pro domácí. Moravec se ve 2. dějství se trochu zvedl. V 55. minutě mohl slavit, protože Ivoš Pokorný sebral čisté konto domácímu brankářovi. Bohužel pro hosty ne na dlouho. V 58. minutě si Rožná vzala zpět vedení o dvě branky. Touto dobou se zapsal do listiny střelců Petr Sýkora. Hosté ještě dostali naději, protože v 78. minutě snížil Matin Černý na 3:2. Ale nakonec jim to nebylo platné, a tak Rožná v 1. utkání jara si připisuje cennou výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborná první polovina domácích

SK Rožná v 1. domácím zápase jara na své půdě přivítala soupeře, který přijel z nedalekého Moravce. Protože se utkání hrálo na těžkém povrchu, který úpně nesvědčí kombinační hře, navíc začalo během zápasu pršet, tak tento duel nebyl pro diváka tolik pohledný. Domácí hráči začali velmi dobře. Jako první šli do vedení. V 10. minutě domácí zahrávali rohový kop, Jiří Kroupa přízemní nahrávkou našel Petra Sýkoru, ten protečoval za sebe míč a Jiří Vyžrálek měl v tu chvíli velmi jednoduchou práci. Pro hráče hostí bylo jestě hůře, když ve 34. minutě ve vápně faulovali domácího Filipa Humpolíka. Branku na 2:0 z pokutového kopu obstaral Filip Škutchan. Poté se nikomu oba brankáře nepovedlo překonat, a tak stav 2:0 pro domácí vydržel až do přestávky. V tento moment se mohlo zdát, že Moravec nedokáže odpovědět. Hostující klub ani jednou za první poločas nevystřelil na soupeřovu svatyni.

 

Snížení Moravce, drama až do konce zápasu

Po přestávce se Rožná mohla stát další oběti nemilosrdné Csaplárovy pasti. Domácí přehtali hrát, vypadli z tempa a mysleli si, že mají zápas pod kontrolou. A v 55. minutě poprvé domácí obrana padla, když svůj nájezd proměnil hostující Ivoš Pokorný. Jenže za tři minuty bylo vše zase úplně jinak. Domácí přidali třetí gól do sítě Moravce, a tak si vzali zpátky dvoubrankové vedení. Tehdy se po přihrávce Humpolíka trefil nádhernou střelou Petr Sýkora, který poslal míč do pravé šibenice. Hosté se ale nechtěli vzdát bez boje, a tak 10 minut před koncem utkání přišel pro ně úspěch a jiskra naděje, že by si domů mohli odvézt remízu. Konkrétně se v 78. minutě se hlavou prosadil hostující kapitán Martin Černý. Jenže to ze strany hostů bylo všechno. V závěru mohl domácím pojistit výhru Jiří Kroupa, ale tutovou šanci nedal. Nic méně to nemění nic na tom, že Rožná vyhrála v 1. zápase po pauze na vlastní půdě 3:2 a připisuje si cenné 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Jiří Kroupa, David Hanus: ¸¸Zápas byl vyrovnaný, soupeř byl možná o chlup lepší, my jsme v 1. půli využili šance po rohu, druhá branka padla z penalty, která byla dobře kopnutá. Druhý poločas jel ve stejným módu. Prvních 10 minut jsme byli trochu lepší, po inkaosvané brance nás začali přehrávat, naštěstí jsme v zápětí dali gól na 3:1, ale soupeř dal opět gól na 3:2 a zse hrál lépe. Dokázali jsme to udržet do konce. Na závěr bych chtěl říct, že pochvalu si také zaslouží rozhodčí, který měl celý zápas pod kontrolou." hráč utkání: Petr Sýkora

TJ Moravec
Martin Černý (kapitán): ¸¸Zápas byl vyrovnaný, po celou dobu mohl, nikdo neměl převahu, hrálo se na těžkém a podmáčeném terénu a začalo pršet. Domácím vyšel signál po rohu, v zápětí měli penaltu, my jsme v 1. půli nevystřelili na branku soupeře, Druhou půli jsme začali líp a hned po vstřelení gólu jsme mohli vyrovnat... Domácí potom udeřili z brejku a bylo téměř po zápase. V závěru jsme sice snížili, ale domácí si to pohlídali a do ničeho nás nepustili." hráč utkání: Jakub Kachlík



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] (70. O. Chocholáč [-] ) , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (46. J. Kintr [-] ) , P. Navrátil [-] (46. R. Hájek [-] ) , T. Sýkora [-] , K. Beran [-] , P. Kunc [-] , P. Sýkora [-]

TJ Moravec
P. Pokorný [-] - J. Cimbálník [-] , D. Nobicht [-] , M. Černý [-] , I. Pokorný [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] , F. Lahodný [-] (86. J. Kováč [-] ) , T. Smolík [-] , L. Batelka [-] , V. Cícha [-] (46. L. Pipa [-] )

ŽK: 57. J. Kintr - 85. J. Kachlík .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - SKRYJA Stanislav, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů