Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice si doma s chutí zastřílela


Branky


8. A. Feifer , 30. J. Holý , 55. M. Šponar , 61. D. Čech , 67. A. Feifer , 76. A. Feifer , 79. D. Čech - 73. R. Bukáček
16

Rezerva Bystřice dokázala vysoko porazit Jiskru, když si domácí zastříleli. Hosté dokázali dát pouze čestný gól a to je na body velmi málo. Domácí Adam Feifer opět dal tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevýrazný poločas Bystřice

Jelikož se zápas odehrál na rezervním hrišti Bystřice, které je navíc podstatně menší, tak domácí čekali, že to Jiskře sedne více. Bystiřce po celém poločase ukázala, že dopředu hrozit umí. Přestože hodně pršelo a terén nebyl moc dobrý nějaké hezké góly padly. První branku zápasu obstaral v 8. mnutě záložník Adam Feifer. Ve 30. minutě bylo rezervě Bystřice ještě lépe, protože se trefil Jan Holý. Tento gólový moment byl v prvním poločase poslední, a tal do šaten šli oba dva týmy za stavu 2:0 pro domácí. Jiskra v tuto dobu jěště mohla živit lehkou naději na bodový zisk.

Gólový koncert Bystřice

Domácí nastavili docela vysoké tempo, a tak hostující hráčiv průběhu druhého poločasu fyzicky odpadli. A to se také na skóré potvrdilo. Domácí roztočili gólový koncert. Nejprve na 3:0 zvýšil Marcel Šponar, který dával gól v 55. minutě. V 61. mniutě už hosté prohrávali o 4 branky. Tento gólový rozdíl zařídil domácí David Čech. V 67. minutě se stal Adam Feifer dvougólový střelec, který vsítil pátý Bystřický gól. Poté se hosté z Víru dočkali snížení. Čestný gól svému týmu zařídil střídající útočník Radek Bukáček, ten se prosadil v 73. minutě utkání. Když běžela 76. minuta duelu, tak domácí záložník Adam Feifer zpečetil hattrick, který dával gól už na 6:1. S tímto stavem se však domácí nesmířili. Proto na konečných 7:1 upravil stav pro domácí svým 2. zásahem David Čech. Bystřice si tak zapsala další vysoké vítězství, když tentokrát porazila Jiskru Vír 7:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech: ¸¸Hráli jsme na rezervním hřišti, tak jsme čekali že soupeři menší hřiště líp sedne. To se úplně nepodtrdilo. Vyhráli jsme poměrně vysokým rozdílem, i když po poločase to tak úplně nevypadalo. Soupeř 2. půli trochu fyzicky odpadl, takže se tam ukázaly nějaký okýnka. My jsme je dokázali využít a ten výsledek mluví za všechno" hráč utkání: Radim Chudoba




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - J. Holý [-] , R. Chudoba [-] , M. Šponar [-] , A. Feifer [-] (76. P. Macháček [-] ) , T. Samek [-] , V. Vondruška [-] , D. Čech [-] (48. L. Prüger [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Hofmann [-] , P. Podsedník [-] (70. P. Tomášek [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - J. Sedler [-] , O. Rychlý [-] , D. Šenkýř [-] , T. Piskač [-] , D. Lahodný [-] (68. P. Orel [-] ) - J. Tomášek [-] , V. Sedler [-] (68. O. Kubík [-] ) - D. Fiala [-] (53. R. Bukáček [-] ) , F. Kintr [-] (58. V. Oliva [-] ) , M. Ondráček [-]

ŽK: 32. D. Fiala , 34. J. Tomášek .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - TRÁVNÍČEK Jiří, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích