Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka doma vysoko vyhrála


Branky


15

Velmi zajímavý udel se odehrál na půdě Dolní Rožínky, kam zaívtal Radostín nad Oslavou. Domácí zápas rozehráli ve velkém stylu a díky tomu, že umí svoje šance popisovat, tak dokázali jednoznačně přehrávat. V 1. poločase ale vůbec nebylo jasné, že nakonec bude výsledek jasný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný fotbal

V 17. kole zápasu Dolní Rožínka vs Radostín nad Oslavou šli jako první do vedení domácí. Už v 6. minutě otevřel skóré utkání David Vařejka. O deset minut později hosté vyronali stav na 1:1. O srovnání se postaral hostující Martin Gregar, který se prosadil v 16. minutě. Ve 24. minutě domácí mužstvo dostalo možnost, si vyzkoušet pokutový kop. Z penalty se nemýlil domácí Pavel Vondruška. Na 2:2 vyrovnal hostující Pavel Císař, který dal branku ve 39. minutě. Už to vypadalo, že tento stav vydrží do konce 1. půle, ale v závěru, přesněji ve 45. minutě byl proti domácí Roman Sluka. Díky němu tak šla do druhého poločasu Dolní Rožínka s jednogólovým náskokem 3:2.

Výborný 2. poločas rožínky

Po přestávce Baník začal na hrišti úřadovat. Gólový koncert začal v 50. minutě domácí Jan Čermák, který v tu dobu netušil co se bude dít po zbytek utkání. V 56. minutě autor první branky ve 2. poločase zvýšil na 5:2 pro Rožínku. Tento hráč v 70. minutě vstřelil třetí gól, a tak dokázal zkompletovat hattrick. Když probíhala 81. minuta, tak se trefil domácí Jiří Bílek, který upravil stav zápasu na 7:2. V 87. minutě se Radostín dočkal snížení, o něj se postaral hostující Pavel Císař, pro něj to byla druhá branka v utkání, ale velkou radost z toho mít nemohl, když jeho tým prohrával 7:3. O dvě minuty později svým čvtrtým gólem v zápase na konečných 8.3 pro Dolní Rožínku upravil Jan Čermák, který tak prožil velmi povedený zápas.



Ohlasy k zápasu


hráč utkání: Jan Čermák
hráč utkání: Pavel Císař



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - T. Hille [-] (22. V. Kopecký [-] ) , R. Sluka [-] , R. Mazánek [-] , P. Bartoněk [-] (60. M. Urban [-] ) , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] (76. J. Vařejka [-] ) , J. Veselský [-] , P. Sedlák [-] (76. Z. Konček [-] ) , J. Večeřa [-] , D. Vařejka [-] (46. J. Bílek [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
O. Veselý [-] - T. Kadlec [-] (66. D. Poul [-] ) , L. Kozel [-] , M. Gregar [-] , P. Císař [-] , P. Inwald [-] (70. V. Ambrož [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Poul [-] , J. Kohout [-] , R. Fňukal [-] , D. Staněk [-] (80. Š. Havlíček [-] )

Počet diváků: 90. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - DUFEK Jan, LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích