Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka si opět připisuje tři body


Branky


16

Do Dolní Rožínky zavítali hosté z Jiskry Vír. Domácí jsou povzbuzení několika výhrami v řadě. Zatímco hosté mají nevyrovnané výkony. Baník byl tedy velký favorit tohoto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

První poločas na hřišti Dolní Rožínky nebyl moc zajímavý. Ani jeden z týmů nedokázal vstřelit branku. A tak první půle tohoto zápasu skončila bezbrankovým stavem 0:0. Druhý poločas už byl mnohem zajímavější než první polovina tohoto utkání.

Dolní Rožínka šťastnější

Druhý poločas probíhal úplně v jiné režii než první půle. Pokud chyběly branky v první půli, tak ve druhém poločase se spustila gólová smršť. Jako první ale překvapivě trefili hosté. Ve 47. minutě Jaroslav Coural dával první branku zápasu. Baníku se podařilo v 50. minutě vyrovnat. Pavel Vondruška se úspěšně zapsal do střeleckých statistik. V 57. minutě Roman Sluka otočil stav utkání ve prospěch domácího týmu. O minutu později Jan Čermák zvyšoval už na 3:1 pro domácí. V 61. minutě opět se prosadil Jan Čermák. V 88. minutě přišlo snížení ze strany Víru. Gól vstřelil v 88. minutě opět Jaroslav Coural. To už ale na prohře hostů nic nezměnilo než kosmetickou úpravu skóré. Dolní Rožínka si tedy připisuje další tři body do tabulky, domácí se bodově dotáhli na rezervu Bystřice.

 



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - T. Hille [-] (52. V. Kopecký [-] ) , R. Sluka [-] , M. Urban [-] , R. Mazánek [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] (80. D. Vařejka [-] ) , P. Vondruška [-] , J. Veselský [-] , J. Večeřa [-] (76. J. Bílek [-] ) , F. Šmerda [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , D. Šenkýř [-] (55. M. Ondráček [-] ) , O. Rychlý [-] , J. Sedler [-] - V. Sedler [-] , J. Coural [-] , J. Tomášek [-] - R. Bukáček [-] (83. O. Kubík [-] ) , F. Kintr [-] (74. M. Matuška [-] ) , D. Fiala [-] (12. P. Orel [-] )

ŽK: 20. T. Hille , 21. P. Vondruška , 44. J. Čermák , 65. J. Veselský - 61. O. Rychlý , 65. V. Sedler , 80. M. Matuška . ČK: 65. D. Kuchař .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Stehlík Michal - DOSTÁL Petr, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Utkání má jasného favorita, ale Vír se na jaře zvedl, tipuji překvapivou remízu 3:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté překvapí a odvezou si všechny tři body.

Tip: výhra domácích