1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bystřice doma pouze remizovala


Branky


19

Ve 24. kole se doma představila po volnu rezerva Bystřice, která přivítala Bobrovou. Hosté v minulém kole doma prohráli s Rožnou, zato domácí si mohli užívat volného losu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Bobrová, přestože byla považována za outsidera, tak nehrála vůbec špatně. Hosté totiž byli poměrně pro domácí vyrovnaným soupeřem, takže to rezerva Bystřice neměla moc jednoduché. To samé platí i o šancích, ale těch moc v prvním poločase k vidění nebylo. Bobrová tak celý poločas dokázala hrát vyrovnanou partii, takže asi mohou být spokojení. A protože gól v prvním poločase nikdo nevstřelil, tak oba dva týmy šly do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Vedoucí gól hostů, domácí srovnali poté

Ve druhém poločase hra vypadala velmi podobně jako v první polovině. Hosté byli opět vyrovnaným soupeřem pro Bystřici, Bobrová držela s domácím týmem krok a opět hrála velmi vyrovnanou partii. Díky dobré prezentaci se hosté dokonce dostali do vedení. V 72. minutě se dokázal prosadit Lukáš Müller a najednou Bobrová vedla 1:0 a domácí se museli začít hnát za vyrovnáním, aby mohli pomýšlet na body. Bystřice se nevzdala a o chvíli později domácí utkání vyrovnali. V 77. minutě stoper Marcel Šponar skóroval, když se trefil hlavou po pěkném centru do vápna. To byl poslední důležitý moment tohoto utkání, zápas tedy skončil 1:1. Pro Bystřici je bod samozřejmě málo, protože opět ztratila na vedoucí duo Rozsochy a Dolní Rožínka, navíc se na ní dotahuje ze spodu Rožná, pro hosty z tohoto zápasu je bod velmi cenný.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech: "Zápas byl vyrovnaný, soupeř hrál více než vyrovnanou partii, podařilo se mu i jít do vedení, ale my jsme záhy do 5 minut dokázali vyrovnat. Moc šancí nebylo, myslím si, že zasloužená remíza. Zápas moc nebyl záživný."




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Chudoba [-] (59. D. Čech [-] ) , V. Vondruška [-] (86. M. Procházka [-] ) , M. Šponar [-] , A. Feifer [-] , T. Samek [-] , Z. Sklenář [-] , P. Podsedník [-] , V. Kutnyk [-] , J. Holý [-] , M. Hofmann [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Ptáček [-] , J. Zalaba [-] , J. Svoboda [-] , O. Hlushchenko [-] (70. J. Koutecký [-] ) , V. Mahel [-] (90. J. Dostál [-] ) , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] (66. I. Roháček [-] ) , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] , L. Křepela [-]

ŽK: 57. M. Šponar - 32. V. Mahel .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BUDÍN Jan - DOSTÁL Petr, TOMÁŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bystřická rezerva si na domácím hřišti s Bobrovou poradí minimálně o dvě branky a nepustí tak
Rozsochy do vyššího bodového náskoku v tabulce. Snad bystřické hráče a fanoušky neurazím, ale pro
mě jsou o něco větším aspirantem na postup do I.B třídy právě Rozsochy.

Tip: remíza