Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bystřice si smlsla na Jívoví


Branky


19

Ve 25. kole se v Jívoví představila silná rezerva Bystřice. A to že domácí moc hostům konkurovat nebudou se i výsledkově podtvrdilo. Po dlouhé době se opět blýskl nejlepší střelec Adam Feifer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dobře začali

Hosté začali duel skvěle. V 8. minutě se prosadil nejlepší střelec této sezóny Adam Feifer. O dvě minuty později vstítil další gól Radim Chudoba. Jenže o chvíli později přichází první zápletka zápasu. Domácí v 15. minutě dávají kontaktní branku, o toto snížení se postaral Josef Požár. Šanci na vyrovnání ale domácímu týmu zmařil opět Adam Feifer, když se trefil ve 25. minutě a vrátil tak hostům dvoubrankové vedení. V poslední minutě se ještě prosadil Michal Svoboda a tak první polovinu hosté ovládli celkem jasně 4:1.

Bystřice uštědřila debakl Jívoví

I do druhého poločasu hosté měli jednoznačně lepší vstup. V 51. minutě se trefil Petr Podsedník a zvýšil tak vedení svého týmu na 5:1. Poté přišla ještě přesná trefa z dílny domácích, druhý gól do sítě Bystřice obstaral v 58. minutě David Dřímal. V 68. minutě se prosadil Jan Holý poté v 84. minutě vstřelil hattrick Adam Feifer. O dvě minuty později přidal sedmý gól Michal Svoboda a další dvě minuty nato Adam Feifer vsítil svůj 4. gól. Rezerva Bystřice tedy porazila Jívoví jasně 9:2 a připisuje si tak cenné tři body.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - F. Uhlíř [-] , J. Požár [-] (46. M. Král [-] ) , J. Rosa [-] , J. Holý [-] , P. Slabý [-] , J. Láznička [-] , P. Novotný [-] , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-] , M. Strnad [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Chudoba [-] (44. M. Svoboda [-] ) , P. Tomášek [-] , M. Šponar [-] , A. Feifer [-] , J. Rejzek [-] , T. Samek [-] , P. Podsedník [-] , V. Kutnyk [-] , J. Holý [-] , M. Hofmann [-]

Počet diváků: 72. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - HORKÝ Jindřich (N), MACH Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů